"URAĐENE ISTORIJSKE STVARI ZA SRBIJU"! Predsednik Vučić se osvnuo na proteklu sedmicu! EVO ŠTA JE ČINI POSEBNOM U CELOM NJEGOVOM MANDATU!

Autor:

Vesti

22.10.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop, istakao je Vučić.

"URAĐENE ISTORIJSKE STVARI ZA SRBIJU"! Predsednik Vučić se osvnuo na proteklu sedmicu! EVO ŠTA JE ČINI POSEBNOM U CELOM NJEGOVOM MANDATU!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas video na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni dogadjaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

 

 

- U nedelji za nama uradili smo istorijske stvari za Srbiju. Poseta NR Kini će, tek u godinama koje dolaze, pokazati koliko je u svakom pogledu bila značajna.

- Posebno sam ponosan na to što smo, posle pola veka, konačno završili i otvorili stanicu Prokop. Sve ovo, ali i mnogo više, uspeli smo zahvaljujući slozi i jedinstvu našeg naroda, koji je imao poverenja i dao podršku za hrabre odluke koje smo dosad donosili, a sve kako bi Srbija brže išla napred.

- Slaba vlast bi donela slabiju Srbiju, a tu nema ni uspeha, ni razvoja, ni budućnosti. Sve projekte koje smo završili, kao i one koje smo započeli i koje ćemo tek raditi, svu našu borbu za interese naše zemlje i naroda, moguće je ostvariti samo ako nastavimo zajedno da radimo i zajedno sanjamo snove za Srbiju. Zato se nećemo zaustaviti, ujedinjeni nastavljamo da radimo i izgrađujemo našu zemlju, čuvamo svaki njen pedalj i borimo se za interese svog naroda.

Bonus video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
Ljubica

22.10.2023 18:26

Nije lako ispravljati tudje greske iz proslosti i uspešno voditi Srbiju ka putu napretka, ali Vucic je taj koji sve uspeva jer vodi odgovornu slobodarsku politiku.

Coka

22.10.2023 18:28

Sve sto je Vucic uspeo vidljivo je, Srbija više nije nicija igracka i nikada više to nece biti.

Ena

22.10.2023 18:38

Zahvaljujući Vučiću Srbija se ubrzano razvija. Narod to vidi i nema dileme da Vučić ubedljivo dobija izbore.

Ana

22.10.2023 18:40

Aleksandar je uradio ogromne stvari za nasu Srbiju, polako ali sigurno je dize na noge, ponosni smo na svaki projekat, sve je to od velikog istorijskog znacaja.