ZDRAVLJE PRE SVEGA! Predsednik Vučić objavio odličnu vest: "Stiže 20 novih mamografa"!

Autor:

Vesti

11.10.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulagali smo u puteve, pruge, škole i bolnice, ali važnije od svega, morali smo i moraćemo više da brinemo o ljudima, o njihovim životima i da mnogo, mnogo brže radimo, istakao je Vučić.

ZDRAVLJE PRE SVEGA! Predsednik Vučić objavio odličnu vest: "Stiže 20 novih mamografa"!

Foto: printscreen/happy tv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da je život svakog pojedinca važniji od svega i da je država ulaga u sve ključne stvari, ali da će naši gradovi, u najkraćem mogućem roku, dobiće magnetne rezonance, mamografe, ultrazvučne aparate jer ipak zdravlje je na prvom mestu.

 

 

- U poslednjoj deceniji mnogo novca smo uložili, mnogo energije truda i rada u izgradnju puteva, škola, stadiona i naravno bolnica. Poslednji put kada sam bio u Leskovcu nekoliko žena mi je prišlo i rekle su mi: „Pa mi nemamo mamograf. Zašto moramo da idemo u Niš, dugo da čekamo, zašto moramo da idemo druge gradove? - rekao je Vučić i dodao:

- I hoću da obavestim građane Srbije, da ćemo dodeliti više od 20 mamografa, svim važnim sredinama, gradovima i opštinama po našoj Srbiji.

- Život je važniji od svega. Ulagali smo u puteve, pruge, škole i bolnice, ali važnije od svega, morali smo i moraćemo više da brinemo o ljudima, o njihovim životima i da mnogo, mnogo brže radimo. Upravo zato, mnogi naši gradovi, u najkraćem mogućem roku, dobiće magnetne rezonance, mamografe, ultrazvučne aparate. Zdravlje i život preči su od svega! - napisao je predsednik u opisu videa.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (82)

Loading
Slavisa

11.10.2023 17:00

Sve pohvale.Zivela Srbija

Natasa

11.10.2023 17:00

Sve pohvale za ove poduhvate. Svakoj bolnici ce mnogo značiti mamografi.

Maja

11.10.2023 17:00

Novi mamografi ce biti od velikog znacaja za zdravlje ljudi i ranu dijagnostiku .

Саша

11.10.2023 17:00

Здравље сваког човека је од изузетне важности,зато влада улаже и болнице и њихово опремање најважнијим апаратима.