SKANDALOZNI INTERVJU MILOŠA JOVANOVIĆA TAJKUNSKIM NOVINAMA! Neću da slušam narod Srbije - slušam nove poslodavce iz tajkunske koalicije!

Autor:

Vesti

18.10.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U intervjuu je Miloš Jovanović izneo kontroverznu izjavu u kojoj doslovce tvrdi da ne mora da sluša svoj narod i da uvek "radi ono što narod misli".

SKANDALOZNI INTERVJU MILOŠA JOVANOVIĆA TAJKUNSKIM NOVINAMA! Neću da slušam narod Srbije - slušam nove poslodavce iz tajkunske koalicije!

Foto: printscreen/novaS

Predsednik Novog Demokratskog saveza Srbije (DSS), Miloš Jovanović, izazvao je kontroverze svojim nedavnim izjavama u intervjuu za štampano izdanje Nove S, tajkunske medijske kuće.

U intervjuu je Miloš Jovanović izneo kontroverznu izjavu u kojoj doslovce tvrdi da ne mora da sluša svoj narod i da uvek "radi ono što narod misli". Ova izjava je izazvala reakcije i rasprave u javnosti, jer se postavlja pitanje kome Jovanović zapravo daje prednost u svojim političkim stavovima i odlukama ako ne svojim glasačima.

Foto: Printscreen

 

Takođe, izražena je zabrinutost da bi se Jovanović mogao okrenuti drugim interesima i grupama, uključujući tajkune i pro-NATO koaliciju, umesto da predstavlja interese svog biračkog tela.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Sanja

18.10.2023 21:49

Opzicija u Srbiji sve radi protiv svoje države i narod ih ne želi!

Anka

18.10.2023 21:51

Miloš Jovanović je rečenicom da neće da sluša narod, sebi je zatvorio vrata na izborima.

Teona

18.10.2023 21:53

Potrčko. Klekni I pokloni se sto pre svom vlasniku djilkosu jer ce uskoro u zatvor pa neces moci

Sara

18.10.2023 21:54

Znala sam da Miloš Jovanović nije neki političar ali greška koju je napravio kada je rekao da neće da sluša narod mu je definitivno kraj politicke karijere.