SENTA SE UPLEO U SOPSTVENE LAŽI! Pale mu optužbe, pa sad menja ploču!

Autor:

Vesti

06.10.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preko Šolakovih medija protura da nije tvrdio da je Zvonko Veselinović platio milion evra da ubiju njega i Mitića.

SENTA SE UPLEO U SOPSTVENE LAŽI! Pale mu optužbe, pa sad menja ploču!

Foto: Printscreen

Pošto je biznismen Zvonko Veselinović prošao poligraf i tako razbucao laži inspektora Slobodana Milenkovića da je platio milion evra za njegovo ubistvo i ubistvo inspektora Dušana Mitića, prešlo se u drugu fazu - pranje Malog Sente.

I ko bi drugi nego medijska mašinerija tajkuna Dragana Šolaka, koja od starta čuva Milenkoviću leđa. Naime, MUP je saopštio da je, postupajući po tvrdnjama Milenkovića, saslušao Veselinovića, koji je te tvrdnje odbacio. Kad se tome doda i da je Veselinović sam tražio i prošao poligraf, jasno je da je inspektor Milenković u problemu. I tu na scenu stupaju spin-majstori sa Nove - nije Mali Senta to tvrdio (kao nešto konačno), već je izneo saznanja (može da bude, a i ne mora).

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Slobodan Milenković dolazi na suđenje

- Inspektor Milenković nije izneo nikakve tvrdnje, veća saznanja do kojih je došao svojim operativnim radom, te ista prijavio nadležnima na dalji rad. U pitanju je, dakle, službena beleška, interni dokument o kom nadalje odlučuju rukovodioci. Isti slučaj je bio s informacijom o 100.000 evra mita, koji su mu funkcioneri SNS Aleksandar Papić i Vladimir Đukanović, inače advokat vlasnika "Jovanjice", nudili preko posrednika da bi zataškao slučaj - citira Nova svoj neimenovani izvor.

U istom tonu dodaju i da je nejasno na ime čega Veselinović najavljuje tužbu, budući da su u pitanju saznanja izneta u internom policijskom dokumentu koji je policajac u vršenju svoje službene dužnosti sastavio i prosledio nadređenima.

Prema rečima advokata Svetozara Vujačića, na delu je upravo to, pranje Milenkovića, jer je očito da ne priča istinu.

- Vadi se Milenković sad jer je Veselinović prošao poligraf. Uostalom, šta je s njegovim bolovanjem, može da dođe, ne može da dođe... - kaže Vujačić i dodaje:

- Milenković hoće na svaki način da postane svedok-saradnik ili da dobije neku drugu ulogu i da to svede na politiku. To je više nego očigledno. Znam Milenkovića dugo i nemam lepo mišljenje o njemu.

Tresla se gora, rodio se miš

Zanimljivo je da nekadašnji prvi čovek odeljenja za droge beogradske policije dosad uopšte nije svedočio u slučaju "Jovanjica" uprkos tvrdnjama opozicionih medija da će na sudu "svašta ispričati" o navodnim vezama vrha vlasti s vlasnikom farme Predragom Koluvijom.

- U zahtevu koji je potpisao inspektor Milenković u ime svog tima traži se od tužilaštva da se istraga dovede do kraja "u vezi s finansiranjem, logistikom, distribucijom i podrškom na državnom nivou za proizvodnju marihuane na Jovanjici", koja je u već postojećim optužnicama opisana kao najveća plantaža ove nedozvoljene biljke u Evropi. U pismenom zahtevu su navedena i neka konkretna imena, kao i da postoji više N. N. počinilaca za koje inspektori imaju operativna saznanja i čija imena i ulogu imaju nameru da otkriju - pisao je NIN.

S obzirom na to da Milenković i dalje odbija da se pojavi na sudu, pozivajući se na bolest, ispada da je sve bilo u stilu "tresla se gora, rodio se miš".

Veselinović traži poligraf za Milenkovića

Veselinović je posle poligrafskog ispitivanja zatražio da Milenković i Mitić idu na poligraf. Takođe, kako je rekao njegov advokat, lažno prijavljivanje je krivično delo, pa ukoliko policija po službenoj dužnosti ne pokrene postupak, oni će podneti krivičnu prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (38)

Loading
Marija

06.10.2023 20:40

Mlađi Senta se upleo u sopstvene laži, pa je rešio da promeni ploču.

Marija

06.10.2023 20:41

Milenković treba da zna da su u laži kratke noge.

Strahinja

06.10.2023 20:42

Laž i druge necasne radnje,simbol su srpske opozicije i ovakvih kao Milenković

Nole

09.10.2023 08:47

@Strahinja - I Radojičić bi prošao poligraf da nije bio na Kosovu i da ije imao ništa sa ubistvom Ivanović. DOSTA više laži i prevara niko vam više ništa neveruje.