"PONOSAN NA NAŠU SRBIJU!" Emotivna poruka predsednika Vučića građanima Srbije ostala urezana u srce! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.10.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić se oglasio na Instagramu.

"PONOSAN NA NAŠU SRBIJU!" Emotivna poruka predsednika Vučića građanima Srbije ostala urezana u srce! (VIDEO)

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se javnosti prethodne večeri u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji (KiM), nakon ubistva trojice Srba u selu Banjska. U svom govoru, predsednik Vučić izrazio je ponos na način na koji se Srbija nosila sa ovom tragedijom i istakao značaj solidarnosti i dostojanstva.

 

 

- Dostojanstveno je Srbija ovo podnela, ponosan sam na svoju Srbiju, dostojanstveno baš, da nijednog trenutka nismo unizili i nismo umanjivali značaj tragedije zbog ubijenog Albanca, naprotiv, ali umeli smo da budemo ujedinjeni u bolu, sa porodicama ubijenih Srba, kao da su nas žene naučile, kako da to podnesemo, što mi pogrešno nazivamo muški. Naprotiv, bilo je ženski, hrabro i jako. I hvala ljudima u Srbiji na tome - izjavio je predsednik Vučić tokom svog obraćanja.

Osim verbalne podrške izgovorene tokom televizijskog obraćanja, predsednik je na svojem Instagram profilu napisao jednostavnu, ali snažnu poruku: "Ponosan na našu Srbiju."

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Srđa

03.10.2023 20:40

Vučić je govorio kao čovek koji oseća kako reaguje srpski narod i kao čovek koji je nameran da se bori za nacionalne interese Srbije.

Ana

03.10.2023 20:40

Ponosni smo na našeg predsednika!

Ana

03.10.2023 20:42

Vučić se bori i sve radi u interesu svog naroda!

Kica

03.10.2023 20:43

Snazna poruka Vucica,nas narod je ujedinjen i dostojanstven.