PREDSEDNIK BEZ STRAHA IZNEO ISTINU PRED CELIM SVETOM! Vučić: Govorio sam iz srca i iskreno, ali i zarad istorije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.09.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu.

PREDSEDNIK BEZ STRAHA IZNEO ISTINU PRED CELIM SVETOM! Vučić: Govorio sam iz srca i iskreno, ali i zarad istorije! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, sumirao je događaje iz protekle nedelje. Naglasio je značajne sastanke i razgovore koje je imao u Njujorku sa svetskim zvaničnicima, na kojima su bile teme kao što su situacija na Kosovu i Metohiji, ekonomska saradnja i privlačenje novih investicija.

- Dok se pripremamo za novu radnu nedelju, sabiramo utiske iz Njujorka. Imao sam mnogo dobrih sastanaka na kojima sam sa brojnim svetskim zvaničnicima razmotrio najvažnije teme od značaja za našu Srbiju, od situacije na Kosovu i Metohiji, do ekonomske saradnje i privlačenja novih investicija. U izlaganju na 78. zasedanju Generalne skupštine UN, govorio sam o principima, izneo istinu i činjenice. Govorio sam iz srca i iskreno, ali i zarad istorije, a verujem da sam istovremeno govorio i iz duše celog našeg naroda - napisao je Vučić na Instagramu.

Takođe je podelio da je tokom svog govora na 78. zasedanju Generalne skupštine UN izneo principe, istinu i činjenice, govoreći iz srca i iskreno, i veruje da je istovremeno govorio u ime celog srpskog naroda.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Maja

24.09.2023 10:05

Predsednik je imao dosta vaznih sastanaka za Srbiju,ali je govor na zasedanju generalne skupstine UN bio fantastican.

Bojan

24.09.2023 10:07

Vucicev govor je bio odlican,tako se predsednik bori za svoju zemlju.

jela

24.09.2023 10:33

Srpski narod nikad nije imao boljeg predstavnika od Vucica, srpski narod treba da bude ponosan sto ga ima.

B2

24.09.2023 10:34

Sve pohvale za ovu hrabrost, da elom svetu kaze kako stoje stvari.