"UMESTO ŠTO SPLETKARE, BOLJE DA ODGOVORE NA OVO!" Igor Bečić o situaciji na Kosovu i Metohiji i teroru Aljbina Kurtija

Autor:

Vesti

02.10.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bečić je naglasio da jedini koji se sve vreme opire dijalogu i urušava ga je Kurti.

"UMESTO ŠTO SPLETKARE, BOLJE DA ODGOVORE NA OVO!" Igor Bečić o situaciji na Kosovu i Metohiji i teroru Aljbina Kurtija

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i član izvršnog odbora Glavnog odbora SNS, Igor Bečić oglasio se povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta do sada dokazao je da je za njega nastavak političkog dijaloga prioritet. Jedini koji se sve vreme opire dijalogu i urušava ga je Kurti. Kampanja protiv Vojske Srbije koju trenutno vodi Krti uz podrsku zapadnih medija, nije nista drugo do kampanja protiv Srbije i protiv mira u regionu.

- U tom smislu kao predsednik Odbora za kontrolu sluzbi bezbednosti u potpunosti podrzavam nasu vojsku i odluke ministra Vučevića.Kroz sve ove godine od kada je na snazi Rezolucija 1244 Saveta bezbednosti UN, Vojska Srbije je pokazala da je pouzdan partner i da postuje norme medjunarodnog prava.

- Kretanje Vojske Srbije na teritoriji Republike Srbije smeta samo zlobnicima koji u ovome vide priliku za politicko mesetarenje. Zna se vrlo dobro kako se podize borbena gotovost vojske  i da je ovde rec samo o rasmestanju jedinica Vojske na teritoriji suverene drzave Republike Srbije. 

- Umesto sto spletkare i bave se optuzivanjem Srbije, bolje bi bilo da Kurti i njegovi saradnici odgovore ko je ubio ranjenog Bojana Mijailovica? Zasto Euleksu nije dozvoljeno da vrsi istragu? Odakle njihovim policajcima oruzje proizvedeno u Srbiji?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading