OPOZICIJA U EPIZODI "KAKO SMO ISPALI MAJMUNI"! Svi do jednog tvrdili da Vučić neće da raspiše izbore u decembru, ali....

Autor:

Vesti

28.09.2023

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima je trajala isti, ujedinjeni stav opozicije da predsednik Vučić neće raspisati izbore u decembru. Međutim, zbog onoga što je sinoć najavio, izgleda da su svi "malčice" pogrešili.

OPOZICIJA U EPIZODI "KAKO SMO ISPALI MAJMUNI"! Svi do jednog tvrdili da Vučić neće da raspiše izbore u decembru, ali....

Foto: Shutterstock, Tanjug/Jadranka Ilić, ATA Images, youtube.com/Nova S, Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Najglasniji je bio NATO lobista Zdravko Ponoš koji je tvrdio da će se predsednik Aleksandar Vučić pozivati na krizu u zemlji kako bi izbegao raspisivanje vanrednih izbora.

- Vučić će iskoristiti svaku priliku da kaže " Ne možete vi da tražite sada izbore, sad je zemlja ugrožena" - pričao je.

Slično je tvrdio i Boban Stojanović rekavši na Prvoj televiziji da će se lično on izviniti ako Vučić raspiše izbore, te da ne vidi zašto bi on to uradio skoro pola godine ranije.

- Ja ne znam zašto bi se to sada radilo. Zašto bi on sada ispunio zahteve opozicije, on to nikada nije uradio. Ima i one da on nikada nije rapsisao zimi izbore, on voli kad gora ozeleni da krene u kampanju i da izvlači ljude na izbore  - kazao je i Slobodan Georgiev.

Isto je pričao i Dejan Ilić rekavši da neće izaći na izbore, jer je "nesnađen" i da je jasno da "ne stoje dobro".

Ipak, sve ih je demantovao predsednik Srbije koji je sinoć na RTS rekao da je moguće da će izbori biti 17. decembra, i to pokrajinski, republički i beogradski. 

Ko je sada nesnađen i da li ćemo dočekati izvinjenje, gospodo iz opozicije?

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ncvn

28.09.2023 09:27

Opozicija se plaši izbora, jer zna da će na njima doživeti debakl.

ceca

28.09.2023 09:27

Opozicija će dobiti šansu na izborima, da pokaže i potvrdi svoju izdaju Srbije.

Maja

28.09.2023 09:29

Opozicija je presmesna,mislili su da Vucic nece izborw ali naprotiv docekali su da Vucic odredi cak i mohici datum,covek lepo kaze da smo spremni za izborw i sta sad opozicija hoce vise,ocigledno ne zna ni ona sama.

Zvonko

28.09.2023 09:29

Nastvaljaju se napadi i bockanja ovih naših izdajnika iz bivšeg režima