VOJSKA SRBIJE U PRIPRAVNOSTI! Sastanak Ministra Odbrane i Načelnika Generalštaba sa Visokim Komandantima Vojske Srbije!

Autor:

Vesti

27.09.2023

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jedna od ključnih poruka koja je došla iz ovog sastanka je da su pripadnici Vojske Srbije potpuno spremni da izvrše sve zadatke koje im postavi državno rukovodstvo.

VOJSKA SRBIJE U PRIPRAVNOSTI! Sastanak Ministra Odbrane i Načelnika Generalštaba sa Visokim Komandantima Vojske Srbije!

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Danas je potpredsednik Vlade i ministar odbrane, Miloš Vučević, zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije, generalom Milanom Mojsilovićem, održao sastanak sa visokim komandantima jedinica Vojske Srbije. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Na ovom sastanku, najodgovorniji starešine Vojske Srbije detaljno su informisali ministra odbrane i načelnika Generalštaba o trenutnoj bezbednosnoj situaciji i stanju na terenu. Ova sesija omogućila je komandantima jedinica da prenesu svoje procene i izazove sa kojima se suočavaju u svom radu.

Jedna od ključnih poruka koja je došla iz ovog sastanka je da su pripadnici Vojske Srbije potpuno spremni da izvrše sve zadatke koje im postavi državno rukovodstvo. Ministar Vučević i general Mojsilović pozdravili su ovu posvećenost i odanost vojnika i oficira Vojske Srbije.

Sastanku su takođe prisustvovali predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, što je naglasilo važnost saradnje između vojnih i policijskih struktura u očuvanju bezbednosti zemlje.

Ministar Vučević istakao je važnost redovnih sastanaka ovakvog tipa kako bi se osigurala koordinacija i efikasnost u radu Vojske Srbije. General Mojsilović je dodao da će Vojska Srbije nastaviti da se prilagođava i modernizuje kako bi se bolje nosila sa izazovima bezbednosti u savremenom svetu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (47)

Loading
Maja

27.09.2023 15:18

Nasa vojska je u ounoj pripravnosti. Tu je da cuva mir, da cuva stabilnost kao i nas narod.

Cedomir

27.09.2023 15:24

Vojska Srbije je spremna u svakom trenutku da reaguje i da zastiti naz narod i nese nacionalne interese.

Ивона

27.09.2023 15:27

Наша Војска је снажнија него икада и наше границе су безбедне. Гњида Курти може да дивља само на КиМ јер тамо ну Кфор дозвољава да убија Србе несметано.

Pero Postar

29.09.2023 07:17

@Ивона - Jaca je za parizer.Koja crna vojska,penzionerska vojska prosek vojnika pedeset godina.To da ratuje,dusa im u nosu ne mogu da potrce.