BRUKA I SRAMOTA! Priština na ovaj način uputila znak podrške tzv. kosovskoj policiji - agresivna kampanja protiv Srbije se nastavlja (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.09.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kampanja dezinformacija se besramno nastavlja.

BRUKA I SRAMOTA! Priština na ovaj način uputila znak podrške tzv. kosovskoj policiji - agresivna kampanja protiv Srbije se nastavlja (VIDEO)

Foto: Djordje Kojadinovic, twitter/printscreen/@Sudijafalkoneee

Plaćenu reklamu na Tajms Skveru u Njujorku od strane firme "Tafingo" iz Prištine, albanski mediji pokušavaju da predstave kao znak podrške tzv. Kosovskoj policiji i brutalnom teroru koji sprovodi Aljbin Kurti na KiM.

Dren Deva, vlasnik pomenute firme "Tafingo", ujedno je i vlasnik IPTV firme FASTV.

 

 

FASTV dugi niz godina blisko sarađuje kao IPTV provajder na Balkanu sa nekadašnjom Direkt Media, a danas United Group u sklopu koje posluju N1, Nova S i Danas - glasila tajkuna Dragana Šolaka. 

 

 

Dren Deva je prošle godine takođe finansirao bilbord na auto-putu u USA na kome je povodom dana tzv. nezavisnosti lažne države odata počast teroristi i zlikovcu Ademu Jašariju!

Podsetimo, prema poslednjim izveštajima broj ubijenih Srba je četiri. U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Ena

25.09.2023 23:31

Borba za Kosovo nikada prestati neće.

Nebojša

25.09.2023 23:35

Albanci svoj terorizam reklamom žele da podignu na nivo međunarodnog...

Nenad

25.09.2023 23:45

Ma Priština svašta namešta.

Jovan

26.09.2023 07:43

Nema predaje, povlacenja! Dosta je bilo da nas narod cuti i trpi dole!