SVIMA JE JASNA PRLJAVA IGRA KURTIJA! Poslanik Narodne stranke otvoreno o situaciji na Kosovu: "Mislite svojom glavom i budite uz Srbiju"

Autor:

Vesti

25.09.2023

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Gajić se oglasio na svom nalogu u vezi situacije na Kosovu.

SVIMA JE JASNA PRLJAVA IGRA KURTIJA! Poslanik Narodne stranke otvoreno o situaciji na Kosovu: "Mislite svojom glavom i budite uz Srbiju"

Foto: YouTube/Printscreen

Vladimir Gajić, poslanik Narodne stranke, ukazao je na propagandu koja se širi o nedavnim dešavanjima na Kosovu i Metohij i pored toga što otvoreno ide strogo protiv vlasti, jasno stavlja do znanja ozbiljnost situacije, kao i to da je jedini krivac, Aljbin Kurti.

Gajić se povodom dešavanja na severu Kosova oglasio na svom Iks nalogu.

- Ovo što objavljuje Kurtijeva propaganda uz terciranje domaćih "slobodnih" medija liči pre svega na burlesku. Mislite svojom glavom i budite uz Srbiju. Ne nužno uz vlast, nego uz Srbiju. To je naša država, jedina koju imamo. - Naveo je Gajić na svom Eks nalogu.

Podsetimo, u manastiru Banjska u koji je juče upala grupa naoružanih, maskiranih ljudi, između ostalog, nalaze se i dva vozača bačkopalanačkog Dunavprevoza. Dušan Đukić iz "Dunaprevoza" je za RTV potvrdio da se među pedesetak turista iz Novog Sada, u manastiru Banjska nalaze se i vozači iz njegove firme, Veljko Biberčić iz Gajdobre i Marko Zorić iz Bačke Palanke, saznaje RTV.

Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je danas pronađeno još jedno telo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading