VUČIĆ RASKRINKAO ''AFERU TORBICA'' SAVETNICA SUZANE VASILJEVIĆ I TANJE JOVIĆ: Lagali su da košta 3.000 evra!

Autor:

Vesti

17.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić osvrnuo se na svoje savetnice

VUČIĆ RASKRINKAO ''AFERU TORBICA'' SAVETNICA SUZANE VASILJEVIĆ I TANJE JOVIĆ: Lagali su da košta 3.000 evra!

Foto: Twitter/printscreen

Suzana Vasiljević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emisiji ''Hit Tvit'' komentarisao je i svoje savetnice koje su se našle u žiži interesovanja javnosti zbog torbi koje su nosile u Briselu.

- Od muke su pozelenili jer Srbija nije proglašena krivom, već je Priština proglašena, pa su napadali i mene i moje savetnike. Neću da se bavim njihovim automobilom, računima (protivnika) jer ja nemam nijedan račun van zemlje. Vozim škoda oktaviju. Kada vidite da gubite, kada ljudi prepoznaju nečiji rad i trud, onda idete na lično. Tanja Jović je moja savetnica, radila na TV Vojvodini, ja sam je zamolio da mi pomogne u vođenju spoljnopolitičkih poslova, već osam godina je moj savetnik. Dobra, posvećena žena, o kojoj nikada niko nije ružno govorio. Živela je sa imućnim čovekom koji je umro, živi u stanu u bloku, sa malo kredita iz 1997. godine. Rekli su da torbica košta 3.000, 1.000 a košta 185 evra u Srbiji. Hoću da narod bude siguran u poštenje svog predsednika, njima sam odgovoran - rekao je Vučić, a onda se osvrnuo na Suzanu Vasiljević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Suzana Vasiljević

- Ona izaziva razne reakcije, nije lako sa njom raditi, ali je izuzetno marljiva i energična. 15 godina je radila u BBC. 2000. je kupila kabriolet i te slike postoje, ne krije ih. Zarađivala, udata za stranog državljanina, živi u stanu od 60 kvadrata, i vozi automobil od 5.000 evra. Ona voli da se oblači, da ima takav stil. Bila je savetnica Dačića, pa Koštunice. To je tašna mnogo skuplja od ove o kojoj sada govore. Ona ima pristojnu platu, nastaviće da nosi, jer tako voli. Ja neću da se bavim cipelama, torbama i glupostima žena i supruga mojih političkih protivnika... Napali su dobre profesionalce koji su potrebni ovoj zemlji da bi naudili meni. Sve su mogli da pitaju, ali kad se češkaju za sat, da košta 500.000 evra, sram vas bilo - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mila

17.09.2023 23:07

Opozicija ne samo da napada Vucica vec i sve bliske njemu, nebiraju sredstvo. Sramota