SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE DOBIJA NOVU ZGRADU U BEOGRADU: Gašić položio kamen temeljac (FOTO)

Autor:

Vesti

17.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova zgrada će biti smeštena u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu i predstavlja "značajan korak u poboljšanju radnih uslova pripadnika Sektora za vanredne situacije".

SEKTOR ZA VANREDNE SITUACIJE DOBIJA NOVU ZGRADU U BEOGRADU: Gašić položio kamen temeljac (FOTO)

Foto: tanjug

Na Novom Beogradu je danas položen kamen temeljac za novu zgradu Sektora za vanredne situacije, a položio ga je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

Simbolično se sve događa na dan obeležavanja krsne slave Sektora, Presvete Bogorodice Neopalima Kupine, a ministar je nakon završene ceremonije obećao da će nastaviti ulaganje u jačanje kapaciteta ovog sektora.

Nova zgrada će biti smeštena u Ulici Đorđa Stanojevića u Novom Beogradu i predstavlja "značajan korak u poboljšanju radnih uslova pripadnika Sektora za vanredne situacije".

Ministarstvo unutrašnjih poslova sprovodi ova ulaganja uz podršku predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije, kako je navedeno u saopštenju MUP-a.

Pored ministra Gašića, događaju su prisustvovali vršilac dužnosti pomoćnika ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije, Luka Čaušić, kao i veliki broj aktivnih i bivših članova ovog sektora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading