NAROD ZADOVOLJAN! Vučić pogodio u centar sa novom merom: ZNAČI NAM! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.09.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzioneri su takođe izrazili zadovoljstvo ovim merama.

NAROD ZADOVOLJAN! Vučić pogodio u centar sa novom merom: ZNAČI NAM! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je najavio niz mera usmerenih ka smanjenju troškova života građana. Ove mere, koje uključuju različite akcije i sniženja cena osnovnih životnih potrepština, dočekane su pozitivnim reakcijama među stanovništvom.

U razgovoru sa građanima širom zemlje, mnogi su izrazili podršku ovim merama i istakli da će im pomoći u olakšanju svakodnevnih finansijskih izazova.

Jedna od građanki, Milica Petrović, menadžerka marketa, izjavila je: "Dosta ljudi se od jutros raspitivalo za akciju, već od jutros su krenuli za doručak da kupuju parizer, jogurt...".

 

 

Penzioneri su takođe izrazili zadovoljstvo ovim merama. Jedan penzioner je rekao: "Naravno, koristiću akciju! Odgovaraju nam sniženja, penzioner sam!"

Među mlađom populacijom, naročito studentima, takođe postoji pozitivan odjek. Jedna studentkinja je istakla: "Znači nam, kako da ne! Naročito nama mlađima, studentima, naravno da nam znači ta akcija!"

Ove reakcije građana pokazuju podršku za merama koje su usmerene ka poboljšanju ekonomske situacije i smanjenju troškova života. Predsednik Vučić najavio je dalje korake u ovom pravcu, a očekuje se da će se dijalog i razgovor sa građanima nastaviti kako bi se osiguralo da mere budu što efikasnije i korisnije za sve slojeve stanovništva.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Ena

13.09.2023 19:40

Vučić je čovek iz naroda i bori se za taj isti narod, Narod to vidi i zato ima veliku podršku. Opozicija je svetlosnim godinama udaljena od naroda.

Andjelka

13.09.2023 20:00

Svaki pad cena znači da novac ostane u kućnom budžetu. Dobar potez

Ana

13.09.2023 20:13

Od jutros cene osnovnih namirnica znatno niže u Srbije. Mera je za svaku pohvalu!

Mira

13.09.2023 20:31

Narod je prezadovoljan. Hvala predsedniku Vučiću