ONAKVU LAŽLJIVU, AROGANTNU I BEZOBRAZNU BITANGU MAJKA VIŠE NE RAĐA! Poslanik Jovanov reagovao na napade Mihaila Rota na predsednika Srbije!

Autor:

Vesti

13.09.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva SNS i poslanik u Skupštini Srbije, Milenko Jovanov, reagovao je nakon napada predsednika Odbora za spoljne poslove nemačkog Bundestaga Mihaela Rota na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ONAKVU LAŽLJIVU, AROGANTNU I BEZOBRAZNU BITANGU MAJKA VIŠE NE RAĐA! Poslanik Jovanov reagovao na napade Mihaila Rota na predsednika Srbije!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Onakvu lažljivu, arogantnu i bezobraznu bitangu, kao Mihaela Rota, majka ne može dvaput da rodi! Kezi se i grli sa Kurtijem koji je u Tetovu promovisao tzv. "Veliku Albaniju", ali o tome ćuti i optužuje Srbe da prave Veliku Srbiju! Pogrom iz 2004. mu nije tema, ali zato su mu Srbi i Vučić krivi za poslednji talas nasilja na KiM, iako su tamo Srbi stradali od napada Kurtijevih siledžija, a nisu srpske snage premlaćivale Albance!

Srbi su krivi i Aleksandar Vučić mu kriv, jer je Kurti zaustavio promet robe iz centralne Srbije! Gde više nalaze ovakve pokvarene liceremere, koji svojim ponašanjem samo dodatno podižu tenzije?! I tek kad se suočimo sa ovakvim bahatim, beskrupuloznim i lažljivim bitangama, koje bez trunke obraza brutalno i na silu guraju svoje teze, potpuno zanemarujući činjenice i istinu, možemo videti u kakvim okolnostima se predsednik Vučić bori za interese Srbije i naš narod na KiM - napisao je Jovanov na svom Tviter (X) profilu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (18)

Loading
Ena

13.09.2023 09:05

Ne radi Kurti ovo na KiM zato što je mnogo hrabar, već zato što ima podršku predstavnika EU.

Veks

13.09.2023 09:23

Ma za dzabe napadaju. Vučić bar radi nesto za svoju zemlju.

Tanja

13.09.2023 09:33

Optuzuju Srbe za svoja nedela! Ovo je krajnji bezobrazluk Kurtija i Rota!

Petar

13.09.2023 09:39

Neki ljudi ne mogu da se opišu rečima nesmemo da padamo na provokacije