OPOZICIJA I ŠOLAKOVI MEDIJI NA APARATIMA! Ne može se protiv volje srpskog naroda: MI VOLIMO VUČIĆA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.08.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati ankete su bili krajnje pozitivni, a izjave građana su jasno ukazivale na podršku predsedniku i njegovom radu.

OPOZICIJA I ŠOLAKOVI MEDIJI NA APARATIMA! Ne može se protiv volje srpskog naroda: MI VOLIMO VUČIĆA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

U svetlu aktuelnih političkih diskusija, anketa sprovedena među građanima Srbije donosi pozitivne rezultate po predsednika Aleksandra Vučića. Ispitanici su izrazili podršku i zadovoljstvo njegovim radom, ističući njegove napore u unapređenju infrastrukture i kvaliteta života.

Ekipa Nove S televizije sprovela je anketu među građanima, pitajući ih za mišljenje o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću. Rezultati su bili krajnje pozitivni, a izjave građana su jasno ukazivale na podršku predsedniku i njegovom radu.

Jedna anketirana žena izjavila je: "Mislim sve najbolje!" Na dodatno pitanje o podršci predsedniku, odgovorila je jasno: "PA VOLIM, NORMALNO!" Druga anketirana žena je naglasila: "On je najbolji predsednik, da ti ja kažem! Popravio je sve puteve, sve nam je dao za život!"

 

 

Ovi odgovori ukazuju na to da postoji značajna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću među građanima. Neki građani su posebno istakli njegove napore u oblasti infrastrukture i ekonomskog razvoja zemlje.

U kontekstu demokratije, različita mišljenja su normalna i doprinose živoj političkoj raspravi. S obzirom na složenost političke scene, važno je osigurati otvoren dijalog i razmenu mišljenja kako bi se izgradila prosperitetna i inkluzivna budućnost za sve građane.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Joca

23.08.2023 18:01

Ovakav čovek i treba da se voli

Mirjana đ

23.08.2023 18:03

Naravno da će Srbija da ga voli vole ga svi, jer se zalaže sa svoj narod

Marko

23.08.2023 18:11

Opozicija želi da okupira Srbiju kao 2000. Da se iživljava sa kriznim štabovima po preduzećima, inače te štabove činili su Đinđićevi maloumnici

Vidak

23.08.2023 18:23

Nešto se ne može kupiti novcem ali opozicija to nikada neće razumeti.