EVO KAKO JE IZGLEDALA NEDELJA SA PREDSEDNIKOM! Vučić uputio jaku poruku: Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.08.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije je snimak objavio na svom Instagram nalogu

EVO KAKO JE IZGLEDALA NEDELJA SA PREDSEDNIKOM! Vučić uputio jaku poruku: Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka (VIDEO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas snimak na Instagramu, u kojem su rezimirani glavni događaji i susreti koje je imao protekle sedmice.

- U nedelji za nama, na svakom koraku smo nastavili da se borimo za napredak Srbije i bolji život naših građana. Ta borba se ogleda u svakom metru izgrađenog puta, u ispunjenom obećanju datom našoj deci i njihovim majkama, u razgovorima koje sam vodio sa nemačkim i turskim partnerima, u velikim planovima koje pravimo sa mađarskim prijateljima, kao i u proširenju saradnje, što je bila tema u kontaktima sa predsednicima Azerbejdžana i Uzbekistana, katarskim emirom i knezom Albertom od Monaka.

Borba za Srbiju i naš narod ogleda se i u čuvanju sećanja na istoriju Srba, o kojoj mi je u Sentandreji, na Preobraženje, pričao episkop budimski Lukijan, ali i u zastavi koju je ponosno podigla naša Ivana Vuleta, popevši se juče na najviše postolje Svetskog prventsva u atletici.

I u danima pred nama nastavljamo da radimo, gradimo i da se borimo za našu decu i našu budućnost, jer to je jedina politika koju mi zastupamo.

Oni koji pobeđuju znaju da nijedna utakmica nije laka, ali mi ćemo se uvek boriti da pobedi Srbija! - napisao je predsednik u opisu snimka. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (60)

Loading
NadjaMil

21.08.2023 10:16

Uprkos svim preprekama i pritiscima, predsednik ne odustaje u borbi za jacanje Srbije i stabilnost! Njegovi rezultati su samo dokaz da se trud i rad isplati! Bravo predsednice

Ninuska

21.08.2023 10:22

Predsednik Vučić se svakog trenutka bori za napredak naše zemlje i očuvanja mira i stabilnosti. Nista u zivotu ne ide lako ali borba je neprestana.

gambit

21.08.2023 10:22

Covek je vise uradio u jednoj nedelji, nego Tadic za ceo svoj mandat. Sto govori o mizeriji DOSovske vlasti dok je jahala Srbijom.

Jovana

21.08.2023 10:23

Iz svake utakmice je vazno izaci kao fer plej igrac.