"JOŠ JEDAN KORAK U PRAVCU JAČANJA SRPSKO-TURSKE SARADNJE" Predsednik Vučić sa Erdoganom: Razgovarali smo o važnosti očuvanja mira i stabilnosti u regionu (FOTO)

Autor:

Vesti

20.08.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić će kasnije prisustvovati prijemu povodom 20. avgusta - Dana državnosti Mađarske.

"JOŠ JEDAN KORAK U PRAVCU JAČANJA SRPSKO-TURSKE SARADNJE" Predsednik Vučić sa Erdoganom: Razgovarali smo o važnosti očuvanja mira i stabilnosti u regionu (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Republike Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, na marginama proslave Dana državnosti Mađarske.

- Uvek važan i otvoren razgovor sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom o aktuelnim bilateralnim i regionalnim pitanjima. Za nas je bitno da održavamo najbolje moguće odnose sa Turskom, a ovaj sastanak je bio još jedan korak u pravcu jačanja već dobre srpsko-turske saradnje u svim oblastima od obostranog interesa - napisao je predsednik Vučić na svom instragram nalogu "buducnostsrbijeav" i dodao:

- Razgovarali smo o važnosti očuvanja mira i stabilnosti u regionu, gde računamo na konstruktivan angažman Turske, kao jednog od najuticajnijih međunarodnih faktora u ovom delu sveta.

Podsetimo, Vučić će kasnije danas sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom i ostalim svetskim liderima pratiti Svetsko prvenstvo u atletici.

Nakon toga prisustvovaće prijemu povodom 20. avgusta - Dana državnosti Mađarske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (17)

Loading
Srđa

20.08.2023 18:58

Vučić i Erdogan su saglasni da je potrebno učiniti sve kako bi se očuvali mir i stabilnost u regionu.

Sasa

20.08.2023 19:05

Ujedinjeni sa Turskom možemo da održimo mir i stabilnost u ovom delu Balkana

Tanja

20.08.2023 19:06

Najvažnije za Srbiju je očuvanje mira i stabilnosti u regionu.

Ivana

20.08.2023 19:26

Predsednik se bori za nasu Srbiju