"IZBORI ZA TRI ILI SEDAM MESECI!" Vučićićeva poruka opoziciji: Ovo nije fontana želja!

Autor:

Vesti

20.08.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je takođe komentarisao stanje opozicije, napomenuvši da su izbori često tema spora, gde opozicija ponekad prihvata, a ponekad odbija da učestvuje.

"IZBORI ZA TRI ILI SEDAM MESECI!" Vučićićeva poruka opoziciji: Ovo nije fontana želja!

Foto: Pink

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, izneo je važne informacije o predstojećim izborima tokom svog obraćanja tokom posete Mađarskoj. On je naglasio da građani Srbije uskoro mogu očekivati izlazak na birališta, sa posebnim osvrtom na pokrajinske, parlamentarne i beogradske izbore.

Vučić je istakao da je raspored izbora u skladu sa demokratskim principima, bez favorizovanja određenih izbornih procesa nad drugima. On je istakao da se ne radi o selektivnom pristupu, već da će se održati lokalni, pokrajinski i verovatno parlamentarni izbori, kako bi građani imali priliku da izraze svoju volju.

Što se tiče beogradskih i svih drugih izbora... Ovo nije fotnata želja, da hoćete beogradske, a neke druge nećete. Nama slede lokalni, pokrajinski, verovatno i parlamentarni izbori. Opozicija čas hoće, čas neće izbore. Izbori će biti veoma brzo, za tri ili šest, sedam meseci - rekao je Vučić.

Predsednik je takođe komentarisao stanje opozicije, napomenuvši da su izbori često tema spora, gde opozicija ponekad prihvata, a ponekad odbija da učestvuje. On je izrazio optimizam povodom izbornih rezultata, naglašavajući da je svestan izazova sa kojima se suočava aktuelna vlast. Vučić je izneo činjenice o napretku koji je postignut u Beogradu, posebno u pogledu ekonomske situacije, i istakao da će se vlast truditi da iznenadi i ostvari uspeh na izborima.

Što se tiče činjenice da su oni pobedili na izborima, dobro je to, samo što nas još nisu obavestili. Kad mi kažu, mi smo već pobedili, ali oni ne znaju, znam da oni neće pobediti. Za nas će biti veoma teško, za one koji pobeđuju, uvek je teško. Ja se uzdam u rezultate rada u Beogradu, jer kada pogledate samo razglednice, pa to nisu isti gradovi. Samo plata u Beogradu je dvostruko veća nego 2012. Nije lako pobediti, posebno u eri socijalnih mreža gde su negativne stvari u prvom planu. Mi ćemo se potruditi da iznenadimo i pobedimo - zaključio je predsednik Srbije.

Ovaj govor predsednika Srbije pokazuje njegovu posvećenost demokratskim procesima, transparentnosti i inkluzivnosti u izbornim procedurama. Takođe, ističe značaj ekonomske stabilnosti i napretka kao faktora koji doprinose podršci vlasti i formiranju političkog raspoloženja u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Iv

20.08.2023 12:54

Da čujemo šta sad ima da kaže opozicija!

Iva

20.08.2023 12:54

Opozicija ne moze da postavlja uslove ni da izmislja prvenstveno zato sto prica o izborima a moli Boga da ih ne dobije.

Srđa

20.08.2023 12:59

Biće izbora pa će da se vidi koliko je opozicija jaka u narodu pošto se hvale da su mnogo jaki.

Ana

20.08.2023 13:01

Vučić je u svom mandatu odlične stvari uradio za našu zemlju. Narod bi to iskreno na izborima trebao da zna i da ceni.