N1 PRIZNAO DA VUČIĆ URADI SVE ŠTO OBEĆA! Mašine rade punom parom, meštani su zadovoljni (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.08.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovoj opozicionoj televiziji su priznali nešto što im je najverovatnije teško palo

N1 PRIZNAO DA VUČIĆ URADI SVE ŠTO OBEĆA! Mašine rade punom parom, meštani su zadovoljni (VIDEO)

Foto: N1

Mediji u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka su u svom autošovinističkom i srbomrzačkom narativu ipak napravili izuzetak, te priznali da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uradio mnogo za našu zemlju.

Naime, televizija N1 je u prilogu o selima Jablanica i Lukavce, koje je nedavno posetio predsednik Aleksandar Vučić, priznao su da ono što obeća predsednik Srbije, on to i ispuni.

 

- Predsednik Srbije je poznat i po obećanjima komunalnog tipa. Predsednik Vučić je meštanima sela Lukavce obećao da će dobiti put i da će mašine stići za tri dana. MAŠINE SU STIGLE I KRČE PUT KROZ ŠUMU! Meštani Lukavca kažu da smo prvi gosti u selu koji nisu stigli peške, jer stižemo posle mašina koje su, za sada, put kroz šumu širok metar - proširile! Sledeća je Jablanica, meštani Jablanice veruju u obećanje predsednika da će sada zaista i oni dobiti put. U Jablanici čekaju, u Lukavcu dočekali mašine i za njih je to, kažu, jako važan događaj. I ovaj je svečano obeležen - rekla je voditeljka N1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (47)

Loading
Goran

09.08.2023 17:36

Bitno da su meštani zadovoljni.

Мали

09.08.2023 17:39

За све ове године још се није десило да оно што Вучић обећа ,не буде испуњено. Можда само некад није могло одмах и сад,али обећањ је увек испуњава. Е сад као што се каже - од дупета до главе пут је дугачак,тако да овима са N1 је изгледа стигло.

Dare

09.08.2023 17:44

Ako Vučić nešto obeća to se završava u rekordnom roku!

Milan

09.08.2023 17:55

Ovo je dokaz koji pokazuje da Vučić ispuni sve što obeća.