NEISTINITO OBAVEŠTAVANJE JAVNOSTI! Oglasili se iz Vlade Srbije o navodnom otkazivanju premijerkine posete Bačkoj Palanci

Autor:

Vesti

04.08.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pres služva Vlade Srbije podseća na program koji premijerka Brnabić danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije.

NEISTINITO OBAVEŠTAVANJE JAVNOSTI! Oglasili se iz Vlade Srbije o navodnom otkazivanju premijerkine posete Bačkoj Palanci

Foto: Printscreen

Pres služba Vlade Srbije saopštila je da su navodi u pojedinim medijima o otkazivanju posete predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić opštini Bačka Palanka, koja je prema njihovim navodima trebalo da se desi danas, neistiniti.

- Posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od juče, 3. avgusta 2023. godine, od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, u odeljku “najave i obaveštenja”, nalazi najava o aktivnostima premijerke Brnabić u Republici Srpskoj u petak, 4. avgusta - navodi se u saopštenju Pres službe Vlade Srbije u kojem je poslat link o aktivnostima premijerke.

Podsećamo na program koji premijerke Brnabić danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije.

Foto: Printstkrin: Vlada Srbije

 

- Premijerka Brnabić jutros je imala sastanak sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, nakon toga prisustvovala je Savetu za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a planirano je da večeras prisustvuje i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja - navodi se u saopštenju Vlade Srbije u kojem se podseća sve medije da pres služba Vlade Republike Srbije uvek najavljuje aktivnosti predsednice Vlade dan ranije i da su upravo te zvanične najave jedini relevantan izvor informacija o njenim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading