PREDSEDNIK VUČIĆ U DVODNEVNOJ POSETI REPUBLICI SRPKOJ: "Najbolje mesto na kojem ćemo početi razgovore o važnim temama" (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.08.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se oglasio na Instagramu

PREDSEDNIK VUČIĆ U DVODNEVNOJ POSETI REPUBLICI SRPKOJ: "Najbolje mesto na kojem ćemo početi razgovore o važnim temama" (VIDEO)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Aleksandar Vučić od danas je u dvodnevnoj poseti Republici Srpskoj, koju je započeo posetom manastiru Osovica.

- Posetu Republici Srpskoj počeo sam obilaskom veličanstvenog manastira Osovica, u društvu predsednika Milorada Dodika i patrijarha Porfirija. Zadužbina kralja Dragutina Nemanjića i svedok naše preteške sudbine i istorije na ovim prostorima, ovaj manastir je centar okupljanja vernog naroda i očuvanja našeg identiteta kroz vekove. Kao simbol zajedništva, vere, nade i snage, ujedno je i najbolje mesto na kojem ćemo početi razgovore o veoma važnim temama za Srbiju, Srpsku i sve Srbe - objavio je predsednik na svom Instagram nalogu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (42)

Loading
NadjaMil

03.08.2023 13:48

Najbolji vid sastanka, bez medija, verujem da ce doneti bitne i znacajne odluke tokom sastanka.Očuvanje državnih i nacionalnih interesa, mira i stabilnosti u čitavom regionu, čini zajednički cilj Srbije, SPC i RS.

Buba

03.08.2023 13:48

Predsednik nastavlja da se zalaže za saradnju na Balkanu.

Kristina

03.08.2023 13:49

Naše žrtve ne smeju da se zaborave.

danka

03.08.2023 13:55

Poseta za sada prevazilazi moja ocekivanja. Ko je osmislio ovako vizuelno mocne poruke svaka mu cast. Tri srpska lidera, dva politicka i jedan duhovni, zajedno prvo u crkvi, pa kasnije i u vrticu, a onda na komemoraciji zrtvama oluje. Mocna poseta i samo da se ovako nastavi.