SRPSKI TAG OD SADA VAŽI I ZA OVE VOZAČE! Proširena lista korisnika jeftinije putarine u Srbiji i Severnoj Makedoniji

Autor:

Vesti

21.07.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da se mogućnost korišćenja zajedničkog taga odnosi na sva pravna lica koja žele da postanu novi korisnici

SRPSKI TAG OD SADA VAŽI I ZA OVE VOZAČE! Proširena lista korisnika jeftinije putarine u Srbiji i Severnoj Makedoniji

Foto: ST/N. PANČIĆ

OD 22. jula i sva pravna lica mogu da postanu korisnici veb platforme za elektronsku naplatu putarine, preko koje će im biti omogućeno onlajn plaćanje putarine za prolaske auto-putevima Srbije i Severne Makedonije, upotrebom jedinstvenog taga, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

 

On je dodao da se mogućnost korišćenja zajedničkog taga odnosi na sva pravna lica koja žele da postanu novi korisnici, kao i za već postojeće korisnike u pripejd sistemu i one koji imaju zaključen ugovor sa JP Putevi Srbije, kao ovlašćenim distributerom za elektronsku naplatu putarine u postpejd sistemu.

Dodao je i da bi sva pravna lica pre nego što postanu korisnici veb platforme trebalo da provere dnevne limite svojih platnih kartica, kako bi bili sigurni da su u skladu sa njihovom planiranom dnevnom potrošnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading