"NISAM BIO NA GLASANJU IŠAO SAM NA DIVČIBARE DA PREDAHNEM!" Šok opravdanje opozicionog poslanika Vladete Jankovića! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.07.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega 37 poslanika opozicije od njih 61 koliko je tražilo sednicu je glasalo za smenu ministra.

"NISAM BIO NA GLASANJU IŠAO SAM NA DIVČIBARE DA PREDAHNEM!" Šok opravdanje opozicionog poslanika Vladete Jankovića! (VIDEO)

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Sednica Skupštine Srbije na kojoj se raspravljalo o smeni ministara policije Bratislava Gašića, ponovo je u centru pažnje javnosti nakon šokantne izjave poslanika Vladete Jankovića.

Svega 37 poslanika opozicije od njih 61 koliko je tražilo sednicu je glasalo za smenu ministra, ali su zato bizarna opravdanja zbog izostanka sa sednice nastavljena sve do danas.

 

 

Poslednji biser u opozicionoj političkoj kaljuzi je poslanik Vladeta Janković koji je bez trunke griže savesti priznao da je izostao sa glasanja jer je bio "na Divčibarama,  da malo predahne".

Ovo je još jedan u nizu dokaza licemerja opozicionih lidera koji od pristalica i simpatizera traže da učestvuju na protestima koji se organizuju pod mantrom borbe protiv nasilja, a da pri tom ne mogu da dođu na glasanje na sednici parlamenta koju su sami inicirali.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Marija

13.07.2023 09:23

Ovi iz opozicije bi samo da odmaraju. Pa ne vodi se tako država.

Slavka

13.07.2023 09:28

I to je Vladeta koji se busao u grudi, pozivao na smene ministra, tražio izričitu smenu Gašića a kada je trebao da glasa.... otišao na Divčibare. Ahahahaaa!!

Nana

13.07.2023 09:30

Jos jedan u nizu dokaza licemerja opozicionih lidera.

Diana

13.07.2023 09:32

Koje ti je to opravdanje Vladeta. Tvoji saborci ti nece oprostiti idi i sad predahni. Opozicija je veliko dno.