EMIR SULJAGIĆ IZ SREBRENICE PORUČIO: Trebaju nam Dobrica Veselinović i oni koji protestuju da vode Srbiju!

Autor:

Vesti

09.07.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzahvalniji na poseti bio je niko drugi nego Suljagić.

EMIR SULJAGIĆ IZ SREBRENICE PORUČIO: Trebaju nam Dobrica Veselinović i oni koji protestuju da vode Srbiju!

Foto: Privatna arhiva

Jedan od lidera političkih protesta u Beogradu Dobrica Veselinović izjavio je danas u Srebrenici da, ukoliko su predstavnice udruženja Majke Srebrenice posetile Jasenovac, onda su i političari iz Srbije dužni da idu u Srebrenicu i da odaju počast žrtvama genocida.

- Majke Srebrenice su išle u Jasenovac, nedavno je Memorijalni centar obeležio masakr u Grabovici, iza kojeg stoje pripadnici Armije BiH. Za takve stvari treba hrabrosti u ovakvom društvu. Ako su majke išle u Jasenovac, zbog njih smo dužni da budemo u Srebrenici - rekao je Veselinović prilikom posete Memorijalnom centru Potočari, a prenosi sarajevski portal Klix.ba.

 

 

Direktor Memorijalnog centra u Potočarima Emir Suljagić rekao je da je zahvalan što postoji nova generacija političkih i građanskih lidera u Srbiji koji razumeju da je proces međuetničkog dijaloga, obnove poverenja i suočavanje sa prošlošću i dalje temelj na kojem se mogu graditi odnosi u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Penzioner

09.07.2023 21:53

Dobrice Veselinovicu, lajes na zvezde....pseto pusteno s lanca, a pustio te predsednik Vucic, jer je smanjio cenzus na 3% za predhodne izbore !!!

Ana

09.07.2023 22:03

Trebaju im oni kojima mogu da manipulišu i uklone Srbe i sa Kosova i iz Srbije.

Tanja

09.07.2023 22:07

Svi oni koji direktno prete smrću porodici i Predsedniku Vučiću mora biti sankcionisan. Užas.

Tanja

09.07.2023 22:10

Užas. Pa naravno svi koji hoće da ruše Srbiju trebaju im Dobrica i njemu slični koji manipulišu da bi uništili Srbe i dve što je Srpsko.