SADA JE SVE JASNO, SVE JE IZMIŠLJENO! Vladimir Đukanović reagovao na saslušanje Mitića: "Poenta je bila očigledno da se hapšenjem šefa BIA izvrši državni udar"

Autor:

Vesti

11.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Mitić je političku priču koju su mu spremili naučio je kao pesmicu i izneo je na saslušanju, kaže Vladimir Đukanović.

SADA JE SVE JASNO, SVE JE IZMIŠLJENO! Vladimir Đukanović reagovao na saslušanje Mitića: "Poenta je bila očigledno da se hapšenjem šefa BIA izvrši državni udar"

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Poslanik i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović danas je reagovao na nastup pred Specijalnim sudom Dušana Mitića vezano za slučaj "Jovanjica".

 

- Danas smo čuli od prepariranog svedoka Mitića koji se ničeg ne seća, ali političku priču koju su mu spremili naučio je kao pesmicu, da je sve oko izmišljene afere "Jovanjica" bilo skopčano kao tome da se uhapsi Bratislav Gašić kao tadašnji šef BIA i da je on trebalo da bude prvookrivljeni - naveo je Đukanović na Tviteru i dodao:

- Uz njega bi uhapsili i tadašnjeg šefa beogradskog centra BIA, Mirka Škera.

Kako je dalje napisao, u žestokoj svađi tužioca i svedoka Mitića, inače svedoka tužilaštva, svašta se moglo čuti.

- Sada je jasno da je sve izmišljeno i da tamo sede na klupi nevini ljudi. Poenta je bila očigledno da se hapšenjem šefa BIA izvrši državni udar od strane jednog dela MUP-a u sadejstvu sa stranim faktorom i da se tako diskredituju srpske službe. Potvrda onog što odavno tvrdim lagano isplivava na površinu.

Foto: Printscreen/Twitter/Владимир Ђукановић

Vladimir Đukanović reagovao na Tviteru

Da podsetimo, Marinika Tepić, poslanica i potpredsednica SSP, svakodnevno potvrđuje neiskrenost u političkom delovanju i da se sve svodi na pokušaj da ulovi neki politički poen. Tako je bilo i u slučaju pozivanja na demonstracije ispred Specijalnog suda, gde je inspektor Dušan Mitić, šef operative Odeljenja za droge beogradske policije, danas svedočio u nastavku procesa u slučaju "Jovanjica".

Ona, naime, navodno brani čoveka, a ni ime mu ne zna. Doslovno. Tepić je, naime, pozivala na skup ispred Specijalnog suda, "gde treba da se nastavi svedočenje inspektora Dejana Mitića". I ne, nije joj se omaklo jednom. Tepić je pogrešila ime inspektora i prekrstila ga u Dejana, verovali ili ne, u čak četiri navrata.

I na ovo je odreagovao poslanik i član Predsedništva SNS Vladimir Đukanović:

- Na stranu što je dotična promašila ime svedoka. Ipak, da političar proziva na protest ispred suda i da se na taj način vrši pritisak na rad suda, ovo je nezabeleženo u istoriji. Ovo nikada nije bilo. Ovo ni komunisti nisu radili. Neviđena bruka i sramota. 

Mitić je, inače prvi saradnik načelnika Odeljenja za droge beogradske policije Slobodana Milenkovića. Njih dvojica su rukovodili akcijom hapšenja Predraga Koluvije u slučaju "Jovanjica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
AMBASADOR

11.07.2023 20:54

MARINKA TEPIC...ILI NA RUMUNSKOM...MARIANA TEPISISKU.IMA DVOJNO DRZAVLJANSTVO.VAN TELESNE JE INTELEGENCIJE...SVE ZNA.A NEZNA IME ISPEKTORA.SVE HOCE.HOCD DA BUDE PRESEDNIK DDZAVE...ZELJA JOJ JE DANAS UJEDINI SA RUMUNIJOM ILI SAMO SA ...VLASSKOM...ODAKLE POTICEMO MI SRBI IZ POMORAVLJA...JEZIK VLASSKI NAUCILISMO JOSS ZA VREME CARA DUSANA SILNOG.JER JE VKASSKA BILA DEO CARSTVA.MARINKA UCI NESSTO NISI RUMUNKA.ALI SANJAJ SNOVE...SSTETA SSTO NISI MUSSKO JER OKO TEBE SAMO SU ZENE...