NJIHOVA AKCIJA ETNIČKOG ČIŠĆENJA JE DOBRO ORGANIZOVANA! Vučić: Ne pada mi na pamet da lažem

Autor:

Vesti

06.07.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je u svom obraćanju istakao da ne laže svoj narod

NJIHOVA AKCIJA ETNIČKOG ČIŠĆENJA JE DOBRO ORGANIZOVANA! Vučić: Ne pada mi na pamet da lažem

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je akcija progona i etničkog čišćenja srpskog naroda na KiM, koje sprovodi Priština dobro organizovana, planirana i suštinski podržana i od krugova u međunarodnoj zajednici.

On je na konferenciji za novinare rekao da možda nije trebalo to da kaže i da bi mu, da nije rekao da je u toku etničko čišćenje, bilo lakše da objasni situaciju delu naroda koji to ne mora da oseća i trpi i koji u ovom trenutku ima neke druge prioritete oko posla, odmora i svega drugog.

- Bilo bi mi lakše i politički, da zabijem glavu kao noj u pesak i kažem ništa strašno, još poneki Srbin je uhapšen i ništa se nije desilo, živeli smo i živećemo i dalje sa tim. Da li se time dodvoravam neodgovornim tipovima koji bi svakoga dan da vode rat protiv jačih kao što je NATO, ali da to ne rade oni već neko u njihovo ime. Ne, ne pada mi na pamet, ali mi ne pada na pamet da lažem sopstveni narod, lažući sebe da se stvari ne menjaju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (60)

Loading
Kristina

06.07.2023 12:34

Albanci su spremni na sve.

Sara

06.07.2023 12:34

Sve ove akcije i hapsenja Kurti sprovodi planski i smisljeno. Mi se borimo za nase Srbe na KiM.

Kaktus

06.07.2023 12:36

Podmukao plan inspirisan čistim zlom.

Tijana

06.07.2023 12:39

Svi koji pomazu Kurtiju su neprijatelji Srbije i to je ocigledno. Spremali akciju protiv srpskog naroda i u tome imali podrsku inostranih i domacih medija, strasno.