NE MOŽE BEDNIJE OD OVOG: Zorana pljuje Pink, a visila u svim emisijama- od vesti do ženskih emisija!

Autor:

Vesti

02.07.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović, bivša potpredsednica Vlade i ministarka energetike, podržala je okupljanje protestanata ispred zgrade Pinka, njihov sadržaj ocenjuje kao štetan za društvo, a ona godinama nije silazila sa ove televizije

NE MOŽE BEDNIJE OD OVOG: Zorana pljuje Pink, a visila u svim emisijama- od vesti do ženskih emisija!

Foto: ATAImages, Printscreen

Zorana Mihajlović nedeljama podržava proteste protiv nasilja, a sada je podršku pružila i delu protestanata koji su se okupili ispred zgrade TV Pink. 

Foto: Printscreen

Mihajlović podržala proteste ispred Pinka

- Društvo u kojem se nasilje, prostakluk, primitivizam, prostitucija i agresija emituju sa televizija sa nacionalnom frekvencijom, na kraju rezultira mržnjom, tugom i grobovima. To nije i neće biti Srbija koju ćemo ostaviti deci, koja tek treba da se rode. Srbija može bolje - napisala je bivša ministarka i visoka funkcionerka SNS na Instagramu. 

A dok je bila deo vlasti, do pre godinu dana, Mihajlović doslovno nije silazila sa TV Pink. Ova televizija je prenosila njene konferencije, davala je intervjue za njih, bila gost vesti i jutarnjeg programa.

Takođe, Mihajlović je često bila gost i kolaž, ženskih emisija, pre svega emisije Magazin In. Inače, neretko su gosti u ovoj emisiji upravo takmičari rijalitija koji se emituje na TV Pink, a koji sad bivša ministarka pljuje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neko tamo

02.07.2023 17:38

Ti to kažeš ROSPIJO,koliko si kupila stanova u Parizu Ti si ROSPIJO svoju decu već sklonila Trebalo bi tebi pročešljat imovinsku kartu