KAO ROGOVI U VREĆI: Opozicionari se posvađali na protestu! Pavle hteo punu blokadu, Dobrica samo Gazelu!

Autor:

Vesti

20.05.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri opozicije posvađali su se sinoć na protestu "Srbija protiv nasilja". Jedan deo opozicionara je hteo da ostanu ispred Skupštine, drugi deo je "gurao" masu ka Gazeli, a treći su tražili potpunu blokadu. Građani ih provalili

KAO ROGOVI U VREĆI: Opozicionari se posvađali na protestu! Pavle hteo punu blokadu, Dobrica samo Gazelu!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ, V.SPORCIC, Printscreen

Kako saznaje Republika, a sve se jasno vidi i iz objava njihovih pristalica na Tviteru, Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd i Marinika Tepić iz SSP hteli su da se ide na Gazelu i da im blokada ovog mosta bude jedini fokus. 

Foto: Republika

Lideri opozicije na protestu

- Međutim, Pavle Grbović (PSG) je sve vreme tražio da se ide na potpunu blokadu. Znači, Gazela, ali i Brankov most i ceo taj deo, praktično da se napravi prsten blokade, da ne može ništa da prođe satima - kaže izvor našeg lista iz redova opozicije. 

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Lider PSG Pavle Grobović

Opet, dodaje, bilo je i onih koji su smatrali da masa ne treba da se razvodnjava odvođenjem na ovu ili onu strtešku tačku, već da svi ostanu zgusnuti ispred Skupštine. 

Foto: printskrin

Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd

- Jedan deo opozicije je smatrao da je delotvornije da se svi okupe kod Skupštine i da se ne mrda satima sa platoa. Ali, još se svi nisu ni izjasnili o tom predlogu, Dobrica Veselinović je poveo masu ka Gazeli. Potpuno rasulo, nije se znalo ko, šta i gde hoće. Potpuno očekivano, ako ćemo iskreno. Dobro smo i izdržali dva protesta da se "ne poubijamo" - kaže izvor našeg lista. 

Foto: Twitter/Printscreen

Marinika Tepić iz SSP

Raskol opozicije primetili su i građani.

- Stojim sa drugarima prilazi nam jedna poslanica koju nas većina poznaje i vidno iznerivarana kipti od besa. Naime, trebalo je da se ostane pred Skupštinom do ispunjenja zahteva, ali su Marinika i Dobrica samovoljno krenuli prema Gazeli i povukli masu. Čisto da se zna ko vodu zamuti- napisao je tviteraš Dragan Todorović. 

Foto: Printscreen

Provalili namere opozicije

Drugi tviteraš je napisao:

- Lider opozicije 1-šetamo, lider opozicije 2- ne šetamo, ostajemo, lider opozicije 3- ne šetamo i ne ostajemo, blokiramo, lider opozicije 4- ne šetamo, ne ostajemo, ne blokiramo. Uspeh zagarantovan.

Foto: Printscreen

Raskol opozicije na protestu u Beogradu

Na to mu je neko odgovorio: "Baćko vidiš lideri opozicije nebitni, a svi odjuriše na Gazelu ko da dele pare tamo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Jana

20.05.2023 16:31

Da ce se i oni međusobno dogovoriti bilo bi dobro.

Ksenija

20.05.2023 16:49

Pa opozicija ne može između sebe da se dogovori a kamoli da bude sposobna da vlada Srbijom.

Milovan

20.05.2023 16:57

Vidjeno već,sve. Uvek se na kraju posvadjaju,jer do vlasti žele prekim putem. Neorganizovano,nemotivisano. Ako izuzmemo da je motiv otimanje vlasti. Jad i beda

Slavka

20.05.2023 16:58

Nikada se oni neće dogovoriti jer svako vuče na svoju stranu za ostvarenje svojih ličnih političkih ciljeva