"JEDVA ČEKA DA SE VRATI U NAŠU SVETINJU!" Predsednik Vučić posetio mati Haritinu: Hrabru i dostojnu igumaniju Pećke patrijaršije! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.06.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je mati Haritinu.

"JEDVA ČEKA DA SE VRATI U NAŠU SVETINJU!" Predsednik Vučić posetio mati Haritinu: Hrabru i dostojnu igumaniju Pećke patrijaršije! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na Institutu za ortopediju Banjica igumaniju Pećke patrijaršije mati Haritinu.

- Posetio sam jutros mati Haritinu, hrabru i dostojnu igumaniju Pećke patrijaršije, naše duhovne loze i svetionika u ovim preteškim vremenima. Poželeo sam joj od Boga zdravlje i brz oporavak posle operacije, jer spokojan i vedar duh već ima - kaže predsednik.

 

 

- Rekla mi je da jedva čeka da se vrati u našu svetinju koja je vekovima okupljala verni narod, čuvala srpsko ime, veru i običaje, predajući najviše duhovne vrednosti pokoljenjima na ponos i ohrabrenje tokom najvećih istorijskih izazova - dodaje. 

- Obećao sam joj da će država Srbija učiniti sve za naš narod na Kosovu i Metohiji, kojem i ona svakoga dana posvećuje svoje molitve - naglasio je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (87)

Loading
B2

30.06.2023 10:56

Dobar primer da Vucic brine o gradjanima Srbije.

Slavisa

30.06.2023 10:59

Daće dragi Bog da se Igumanija sto pre oporavi i zdrava izadje iz bolnice.

Tijana

30.06.2023 11:00

Veoma lep gest od naseg predsedika koji brine za svako lice na KIM i dragoj igumaniji zelimo brz oporavak. To je pravi predsednik i pre svega dobar covek pun ljubavi i razumevanja za sve i svakoga.

Danko

30.06.2023 11:01

Igumanija se neće lako predati, ozdravice i biće još bolja i snažnija.