NATO I UKRAJINSKI LOBISTA KOLOVOĐA PROTESTA! Zagovarač majdana u Srbiji predvodi haos (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.06.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković priželjkuje majdan u Srbiji

NATO I UKRAJINSKI LOBISTA KOLOVOĐA PROTESTA! Zagovarač majdana u Srbiji predvodi haos (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

NATO i ukrajinski lobista Čedomir Stojković koji je glavni zagovarač uvođenja sankcija Rusiji i koji priželjkuje majdan u Srbiji glavni je organizator protesta protiv nasilja.

Čovek koji je direktno stao u odbranu albanskih ekstremista, za koje se sumnja da su planiralio terorističke napade u Srbiji sada 

Podsetimo, poslanici grupa Ujedinjeni, Narodna stranka, Zeleno-levi klub, Moramo-Zajedno i Demokratske stranke organizuju sedmi protest opozicije u beogradu. Skup političkih partija i ovoga puta je zakazan ispred Skupštine Srbije. Sraman skup opozicionih partija pod sloganom "Srbija protiv nasilja" ima za cilj da sprovede teror nad građanima Beograda i Srbije, i blokira normalan život, a sve sa idejom da se dočepaju fotelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (62)

Loading
Marko

17.06.2023 19:05

Stojković može samo da traži mesto u zatvoru, jer mu je tu najbezbednije. Ko je on da traži promenu zastave Srbije. Sramota.

Lazar

18.06.2023 06:18

@Marko - Srbija je demokratska zemlja u kojoj se vlast dobija ili gubi na izborima. Nećemo dozvoliti nikakve obojene revolucije.

Tanja

17.06.2023 19:09

Užas. Pa taj narod koji podržava opoziciju očigledno nije svestan ko ih predstavlja. Oni koji bi Srbiju izbrisali iz istorije da je ikada postojala. Dno dna.

Sanja

17.06.2023 19:14

Može samo da sanja revoluciju, u Srbiji se vlast dobija na izborima.