ZELENSKI NAJAVIO DA ĆE POČETI JAVNU BORBU! Otkriveno koje zemlje će biti meta predsednika Ukrajine

Autor:

Svet

02.06.2023

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zelenski smatra paradoksalnim da dok neke zemlje pokušavaju da povećaju proizvodnju raketa PVO za Kijev

ZELENSKI NAJAVIO DA ĆE POČETI JAVNU BORBU! Otkriveno koje zemlje će biti meta predsednika Ukrajine

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski izjavio je danas da će početi "javnu borbu" sa zemljama koje pomažu Rusiji da zaobiđe sankcije.

- Nažalost, širom sveta i na evropskom kontinentu postoje države koje pomažu da se zaobiđu (antiruske) sankcije. Mislim da ću početi javno da se borim protiv onih koji omogućavaju da se te sankcije zaobiđu - rekao je Zelenski na zajedničkoj konferenciji za novinare sa estonskim predsednikom Alarom Karisom u Kijevu, prenose RIA novosti.

Istovremeno, Zelenski smatra paradoksalnim da dok neke zemlje pokušavaju da povećaju proizvodnju raketa PVO za Kijev, druge zapravo pomažu Moskvi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Džonlo

02.06.2023 20:18

Ko podržava i pomaže Ukrajini tooo je SUPER, a ko podržava Rusiju trrba ga linčovati... Eee TO JE LOČUKA glumca i glumčevog zapada... Svi MOOORAMO DA PRATIMO ZAPAD IMAČE LIIINČ... Alo nigde niko i nikad nije spaljivao knjige i uništavao kompletnu tuđu kulturu sem HITLERA I NACISTA...!!!A UKRAJINA UPRAVO TO RADI... A ZAPAD SVE PODRŽAVA... UŽAAAAS....