KURTIJEV LAŽNI MINISTAR NAPUSTIO ZGRADU OPŠTINE LEPOSAVIĆ! Srbi ga ispratili ZVIŽDUCIMA i narandžastom farbom

Autor:

Vesti

16.06.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kurtijevci ne prestaju sa provokacijama

KURTIJEV LAŽNI MINISTAR NAPUSTIO ZGRADU OPŠTINE LEPOSAVIĆ! Srbi ga ispratili ZVIŽDUCIMA i narandžastom farbom

Foto: Printscreen/Youtube/KosovoOnline

Ministar lokalne samouprave lažne države Kosovo Eljbert Krasnići, koji je jutros došao u zgradu opštine Leposavić, napustio je ovaj objekat. Okupljeni Srbi su ga ispratili zvižducima, a na vozilo u kojim je bio bačena je narandžasta farba.

Krasnići je jutros ušao u zgradu opštine Leposavić tokom smene policije i plan je bio da se sastane sa gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem, zamenicom gradonačelnika Draganom Miletić i odbornicima, što srećom nije uspeo.

Srbi koji ispred zgrade opštine već gotovo 20 dana protestuju zbog nasilnog policijskog zauzimanja i blokade zgrade opštine, bili su revoltirani zbog ovih najava, pa su u jednom momentu pomerili ogradu i došli do ulaza u opštinsku zgradu, ali su se kasnije odmakli ne praveći ikakave incidente.

Novoizabrani lažni gradonačelnik Hetemi, koji je na tu funkciju došao posle lažnih izbora koje su Srbi bojkotovali i na kojima je dobio 100 glasova, ne izlazi iz zgrade opštine već 19-ti dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Željko

16.06.2023 19:26

Kamenovanje osobnog vozila i bacanje narančaste boje na vozilo je Kurtijeva provokacija, kao i paljenje srpskih automobila od strane Srba samo zato jer su ih preregistrirali na kosovske tablice.