OVO SU PRVE MERE EVROPSKE UNIJE PROTIV KURTIJA! Radulović o hapšenju albanskih terorista: Njemu je cilj da dođe do sukoba

Autor:

Vesti

14.06.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radulović je na Tviteru napisao da je cela strategija Aljbina Kurtija da dovede do reakcije KFOR-a

OVO SU PRVE MERE EVROPSKE UNIJE PROTIV KURTIJA! Radulović o hapšenju albanskih terorista: Njemu je cilj da dođe do sukoba

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bivši predsednik Udruženja „Dosta je bilo — Restart“ Saša Radulović napisao je na Tviteru da je cela strategija Aljbina Kurtija da sve većim provokacijama natera KFOR da reaguje i dovede do sukoba.

On je takođe rekao da hapšenje terorista lažne države Kosovo predstavlja prve mere EU protiv Kurtija.

- Prve mere EU protiv Кurtija.

Razumem da ste besni, i ja sam posebno zbog hapšenja ljudi, razumem da vam se čini da je preblago, mislite da je igranka, ali ovo nije bez veze. Ovo su prve mere EU protiv Prištine ikada.

Cela strategija Кurtija je da sa sve većim provokacijama izazove bes i reakciju Srba sa КiM i države Srbije, natera КFOR da reaguje i dovede do sukoba.

Zahtevi EU su isti kao i zahtevi SAD-a: povući specijalce i lažne gradonačelnike iz opštinskih zgrada, rad na ZSO i organizovanje novih izbora.

Кurti ignoriše zahteve zapada pokušava da nametne zapadu svoje "rešenje": da pohapsi sve koji su "napali" КFOR u Zvečanu i organizuje nove izbore.

Čak je Rama video koliko je sati i upozorava Кurtija da mu ovo neće proći.

Treba nam mudrosti i strpljenja. - napisao je Saša Radulović na Tviteru.

 

 

Posetimo, pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su danas, na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih specijalaca Aljbina Kurtija.

Kako saznajemo, uhapšeni su Rifat Z., Bećir S. i Mustafa Š.

Pored oružja, kod njih je pronađena i oprema za osmatranje, radio veze, kao i mape.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miroslav

14.06.2023 21:11

Ozbiljan politicar. Patriota. Kritikuje, ali jedini iz opozicije koji daje i resenja.