NI MAFIJA NE UVLAČI PORODICU U SUKOB, A KAMOLI DA TO SMEJU POLITIČARI! Miletić oštro osudio Đilasov napad na Sašu Milovanovića!

Autor:

Vesti

10.06.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Cenra za proučavanje globalizacije Dejan Miletić najoštrije je osudio verbalni napad Dragana Đilasa na direktora Srpskog telegrafa Sašu Milovanovića.

NI MAFIJA NE UVLAČI PORODICU U SUKOB, A KAMOLI DA TO SMEJU POLITIČARI! Miletić oštro osudio Đilasov napad na Sašu Milovanovića!

Foto: ST/Tanjug

U maniru najobičnijeg siledžije, Đilas je napao Milovanovića na Aerodromu Nikola Tesla, a nakon što smo sve informacije o tome objavili na našem portalu, reakcije se nižu kao na traci.

- Taj stil komuniciranja je neverovatan! To nije prvi put da Đilas lično rešava te odnose na način da preti. Ne razumem čemu to služi i šta želi da pokaže. Šta je problem? Da li su problem Saša Milovanović i Srpski Telegraf, ili je zapravo problem sve to što je Đilas radio u prošlosti - ističe naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pretnje koje je Đilas uputio Milovanović dosta toga negativnog govore o karakteru i temperamentu samozvanog borca protiv nasilja.

- To je i više nego problematično za tako visoko pozicionirane ljude u našoj javnosti, a da ne pričam o tome da deca prisustvuju nekim stvarima koja nisu primerena. Moralo bi ozbiljno da se povede računa o tome, jer jedno je muška energija, a drugo uvlačenje porodice u sukom i lične razmirice. Ni mafija čak ne uvlači porodicu u sukob, a kamoli da to radi neko iz političkog života. Ovo su činjenice o čemu se govorilo i pisalo, tako da ne znam šta mu je bila namera, najoštrije osuđujem takvo ponašanje - konstatovao je Miletić.

Darko Obradović, direktor Centra za stratešku analizu smatra da je ovakav postupak od strane Dragana Đilasa nedopustiv. 

- Nedopustivo je da se zbog javne reči i mišljenja nasrće na novinare. Takav manir baca senku na iskrene motive organizatora protesta koji od prvog dana su se navrzli na predsednika Vučića i medije koji im nisu po volji - kazao je Obradović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Kristina

10.06.2023 13:50

Đilas je ukrao 700 miliona evra od države Srbije to sve govori.

Isidora

10.06.2023 14:08

Djilas zna samo da preti. Bolje da se pokrije po ušima, znamo dobro ko je i šta je.

Lela

10.06.2023 14:12

Ljudi koji imaju lošu prošlost ne mogu to da sakriju. Posle su im drugi krivi kada se o tome priča.

Ljilja

10.06.2023 14:13

Eto slika i prilika naše opozicije. Nisu mediji krivi zato što Djilas ima kriminalnu prošlost i naravno da će svako iskoristiti da istakne njihovo pravo lice.