NASILJE SU ZATVORENE FABRIKE: Seka Sablić na protestu spominjala vreme kad su Srbijom vladali ti isti organizatori OVIH protesta

Autor:

Vesti

09.06.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je opisala kako je izgledalo zdravstvo u vreme dok su na čelu države bili upravo oni na čijim protestima je danas govorila.

NASILJE SU ZATVORENE FABRIKE: Seka Sablić na protestu spominjala vreme kad su Srbijom vladali  ti isti organizatori OVIH protesta

Foto: Republika

Glumica Seka Sablić koja je govorila na političkom protestu koji organizuje prozapadna opozicija govorila je o vremenu kad su Srbijom vladali oni koji organizuju ovaj protest.

Naime, ona je pričala o zatvorenim fabrikama koje su upravo zatvarali oni koji predvode ove proteste dok su bili na vlasti.

- Nasilje su zatvorene kapije ispred radnika u fabrikama koji su isterani sa svojih radnih mesta i kojima plate i zarade nisu isplaćene. To je nasilje -  rekla je Seka Sablić u govoru koji je održala ispred Skupštine Srbije.

Takođe, ona je opisala kako je izgledalo zdravstvo u vreme dok su na čelu države bili upravo oni na čijim protestima je danas govorila.

-  Jeftino, tabloidno prozivanje glumaca je takođe nasilje.Nasilje nad građanima je kad ne mogu da stignu do lekara, a čekaonice u zdravstvenim ustanovima je kao pakao - naglasila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (28)

Loading
Laura

09.06.2023 19:51

Tacno je sve opisala kako je bilo pre 2012.

Neda

09.06.2023 19:51

Seka stvarno ili ima loše savetnike ili žena nije više za javni nastup. Sve je pobrkala.

Ana

09.06.2023 19:51

Seka pomešala govore :)) Fabrike su zatvarali oni koji organizuju ove proteste.

dragan

10.06.2023 11:06

@Ana - dobro je seka rekla ona je vrlo pametna zena a sto takvi kao ti ne vide stvarnost to je vas problem..Pa zar nije djilas i njegova kompanija vladala pre ove vlade..