VUJOŠEVIĆ DAVIO BOGDANOVIĆA, A SA TADIĆEM RUKU POD RUKU SE SAD BORI PROTIV ''NASILJA''! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.06.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan istaknuti "borac protiv nasilja" primećen je na ovom političkom protestu.

VUJOŠEVIĆ DAVIO BOGDANOVIĆA, A SA TADIĆEM RUKU POD RUKU SE SAD BORI PROTIV ''NASILJA''! (FOTO)

Foto: Starsport

U junu 2014, malo pred odlazak iz kluba Bogana Bogdanovića,tokom utakmice sa FMP-om, šef stručnog štaba bio je nezadovoljan Bogdanovom igrom, pa je tražio tajm-aut, a kad je mladi bek prilazio klupi Vujošević ga je uhvatio za gušu i počeo da ga davi.

Ovo će ostati upamćeno kao jedna od najtraumatičnijih epizoda u istoriji srpskog sporta, gde jedan trener, pred punom dvoranom davi svog najboljeg igrača i učenika.

Foto: printscreen/instagram

Boris Tadić i Duško Vujošević na protestu protiv ''nasilja''

Duško Vujošević priveden je i u vršačku policiju po prijavi Marka Jurasa, sudije meča između "crno-belih" i domaćina Hemofarma. Iako zvaničnog saopštenja nije bilo, izvor iz policije je potvrdio da je privođenja bilo. Sudija Juras je posle meča otišao u zdravstveni centar "Vršac", gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

Po završetku utakmice, kada su sudije napuštale teren, sudija Ilija Belošević je zaostao, a zatim se iz sudijske svlačionice vratio pozivajući obezbeđenje.

Prisutni su tvrdili da je Vujošević ušao u sudijsku svlačionicu i da je napao sudije. Kasnije, ispred te svlačionice je prvo stajalo obezbeđenje, a potom i žandarmerija.

Sada je taj isti Vujošević došao da se bori protiv nasilja.

Sramno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO