ADVOKAT STOJKOVIĆ UPUTIO PORUKU ORGANIZATORIMA PROTESTA: Promenite Bojkovićevu - ovo su razlozi

Autor:

Vesti

31.05.2023

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat se oglasio na Tviteru

ADVOKAT STOJKOVIĆ UPUTIO PORUKU ORGANIZATORIMA PROTESTA: Promenite Bojkovićevu - ovo su razlozi

Foto: Tanjug/J. Ilić

Advokat Čedomir Stojković uputio je poruku organizatorima protesta u kojoj je objasnio zbog čega glumica Svetlana Bojković ne bi trebalo da govori na protestu.

- ORGANIZATORIMA PROTESTA:

Menjajte Bojkovićevu!

Ukoliko Svetlana Bojković, glumica koja je dala radosni intervju za Sputnik u kom je vređala predsednika Ukrajine Zelenskog, i UBIJANJE UKRAJINACA nazvala: "REŽIJOM koja je režirana preko okeana [u USA] u kojoj kao glumac koji vređa glumačku profesiju, glumi Zelenski" bude govorila;

- onda ćete izgubiti legitimitet da sebe nazivate bilo "pro-evropskom opozicijom", bilo "demokratskom opozicijom". Taman posla "pro-zapadnom opozicijom".

Oko Ukrajine je ujedinjena cela Evropa sem Srbije, stavom da se tamo brani cela Evropa. Takođe i oko njenog ratnog lidera.

Postoje stotine glumaca sa integritetom, koji nisu deo ruske propagande. Biranje Svetlane Bojković kao govornika pokazaće javnosti, posebno svetskoj, da su nju kao govornika na protestu nominovali upravo njeni pro-putinovi stavovi. Jer jedino to nju razlikuje od drugih sjajnih glumaca naših teatara. 

Ukoliko je vaša politika da imate kvalitetnije odnose sa Putinom nego aleksandar vučić, onda nema razloga da  vas dovodimo na vlast. 

Uz ovo ćutanje na provokacije prema protestu od strane pro-ruskih desničarskih grupa, poslatih da brane režim aleksandra vučića, ovakav izbor vas dodatno kompromituje.

Nikola Kojo vam nije dobar da govori?!

Promenite Bojkovićevu, zaista vam kažem. - napisao je Stojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tanja

31.05.2023 23:45

Pa ni vi iz tajkunske opozicije niste ništa bolji. Na lažima i prevarama urušavate integritet i stabilnost Srbije i Predsednika Vučića.

Dasa

01.06.2023 08:06

Jasno je da opozicija ovim protestima hoce da srusi Vucica, da nasilnim putem dodje na vlast.

Ацо

01.06.2023 18:02

Неупућен сам па бих молио објашњење......ко је ова запјењена будалетина имена А. СТОЈКОВИЋ?На човјека личи а као говедо се понаша! Тотално збуњен сам ја.