NARODNI POSLANIK PONAVLJAČ MIROSLAV ALEKSIĆ: Zahteve protesta definisali građani, Vučić nema nikakve NADLEŽNOSTI!

Autor:

Vesti

30.05.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ako je rekao, on u ovim protestima ne vidi prostora za kompromis.

NARODNI POSLANIK PONAVLJAČ MIROSLAV ALEKSIĆ: Zahteve protesta definisali građani, Vučić nema nikakve NADLEŽNOSTI!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Miroslav Aleksić

Narodni poslanik Miroslav Aleksić iz Narodne stranke rekao je, gostujući na RTS-u večeras, da su zahteve političkog protesta definisali građani, kao i to da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nema nikakve nadležnosti ni po jednom od tih zahteva.

- Zahteve protesta su definisali građani. Ti zahtevi nisu politički, oni se tiču eliminacije nasilja iz javnog prostora. To nisu zahtevi kojima se traži nečija glava. Aleksandar Vučić je najbezbedniji građanin Srbije - tvrdi Aleksić.

Kako je rekao, on u ovim protestima ne vidi prostora za kompromis.

- Aleksandar Vučić nema nikakve nadležnosti ni po jednom zahtevu koji su građani njemu ispostavili - rekao je, između ostalog, Aleksić.

Postavlja se pitanje, ako je tako kao što Aleksić tvrdi, zbog čega opozicija na tim istim protestima traži njegovu smenu? Deluje kao da je ovom izjavom Aleksić sam sebi "skočio u usta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (25)

Loading
Andrijana

30.05.2023 22:27

Gradjani zele mir i stabilnost a to im samo Vucic moze dati.

Lena

30.05.2023 22:27

Opozicija se krije iza navodnih protesta protiv nasilja, i koristi ga kao paravan u svom pokušaju da nasilnim putem, preko ulice i mimo volje građana, dođe na vlast. Ali narod vidi i zna da su to ološi kojima ništa nije sveto, sem ličnog interesa.

Goga

30.05.2023 22:29

Izgleda da se članovi opozicije nisu dogovarali o tome da kad plasiraju laži makar da pričaju iste. Aleksić sam sebi skače u stomak.

Maja

30.05.2023 22:29

Aleksić sve što kaže on laže. Građani nisu nikakve zahteve tražili već opozicija.