OPOZICIONAR PO POTREBI: Malo glumi otporaša, malo gej aktivistu, a može da glumi i porodičnog čoveka

Autor:

Vesti

28.05.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Prozapadni mediji nisu izvestili javnost da je muškarac sa slike dugogodišnji aktivista Gej strejt alijanse Lazar Pavlović.

OPOZICIONAR PO POTREBI: Malo glumi otporaša, malo gej aktivistu, a može da glumi i porodičnog čoveka

Foto: Printskrin/Instagram

Politički protest opozicije održan je juče u centru Beograda i na njemu su se mogle čuti brojne političke parole i slogani.

To više nikoga i ne čudi s obzirom kada se sada otvoreno govori da su organizatori ovih okupljanja vođe prozapadnih partija i pokreta: Marinika Tepić, Pavle Grbović, Miki Aleksić, Aleksandar Jovanović Ćuta, advokat Vladimir Gajić, Zoran Lutovac, Radomir Lazović, Dobrica Veselinović...

Pored njih, među okupljenim je bio i gotovo ceo prozapadni nevladin sektor koji već godinama koristi svaku priliku da, na bilo koji način, našteti Srbiji i srpskom narodu.

Promocija u prozapadnim medijima

Odličan primer za to je objava prozapadnih, tajkunskih medija koji su, na sav glas, potencirali fotografiju sa jučerašnjeg političkog protesta na kojoj je mogao da se vidi bračni par sa detetom u majicama “lešinar tata”, “lešinar mama” i “lešinarčić”.

Ono što prozapadni mediji nisu izvestili javnost jeste da je muškarac sa slike dugogodišnji aktivista Gej strejt alijanse Lazar Pavlović.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Naime, iako ima ženu i dete, Pavlović se u javnosti godinama predstavljao kao LGBT aktivista o čemu svedoče i njegove objave na društvenim mrežama gde može da se vidi u društvu i na letovanjima sa drugim homoseksualcima.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Pored tih fotografija Pavlović ističe i svoje divljenje organizaciji “Otpor”, koja je pred obojenu revoluciju 2000. godine obilno finansirana sa Zapada. Tada su milioni dolara uloženi u ovaj pokret kako bi se Srbija oslabila, a na vlast doveli zapadnjački poslušnici, što se na kraju nažalost i desilo.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Zanimljivo, jedan od vođa političkih protesta je i jedan od osnivača “Otpora” – Srđan Milivojević.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Druženje sa NATO lobistima

Tu nije kraj Pavlovićevom političkom aktivizmu. Naime, on je veoma blizak Naimu Leu Beširiju, vođi nevladine organizacije “Institut za evropske poslove”.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Beširi je u srpskoj javnosti poznat kao jedan od glavnih promotera nezavisnosti tzv. države Kosovo i saradnje sa NATO paktom i SAD.

 

- 2023. je godina plaćanja ceha nacionalističke politike koja je kulminirala Miloševićevom tiranijom. Dogovor sa kosovskim Albancima znači korak ka pomirenju i tajnom miru, ali i prihvatanje odgovornosti za pogrešne političke odluke – jedna je od izjava Beširija kojom lobira za nezavisnost južne srpske pokrajine.

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Pored toga, on je aktivan i u borbi protiv Srpske pravoslavne crkve, a svojevremeno je zahtevao hitnu zabranu veronauke u školama.

 

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

- Veronauci je mesto u bogomoljama, ne u školama sekularne države. Vreme je da se predmet ukine, napisao Naim Leo Beširi na Tviteru.

Ko je ustvari Lazar Pavlović?

Iz nedelje u nedelju Pavlović je u drugoj ulozi. Dok je na jednom protestu pripadnik LGBT zajednice, drugom otporaš, trećem prijatelj NATO lobista koji traže nezavisnost tzv. države Kosovo, na četvrtom se pojavljuje kao porodičan čovek i otac koji koristi svoje dete za širenje političke propagande. 

Da li on uopšte zna ko je i šta je, ili mu se ponekad pomešaju slogani koje uzvikuje na protestima!? 

Radi li se ovde o šarenolikoj ličnosti ili možda o nekome ko obavlja više zadataka istovremeno!?

Foto: Printskrin/Instagram

 

 

Podsetimo, na jučerašnjem političkom protestu pored LGBT aktiviste Lazara Pavlovića, NATO lobiste za nezavisnost tzv. države Kosovo Naima Lea Beširija bili su i vođa Dveri Boško Obradović i ekstremni desničar Mladen Obradović.

To dovoljno govori o kakvom ideološkom bućkurišu se radi kada su ovi politički protesti u pitanju. Ipak, jedno im je zajedničko – svi su protiv suvereniteta Srbije i njene samostalne politike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (19)

Loading
Ana

28.05.2023 17:44

Mogu oni da sakupljaju ljude ali Srbija je pokazala kog ceni I poštuje a to je Vucic

Milena

28.05.2023 17:48

Lazara Pavlovića mogli smo videti svuda na svim skupovima i protestima,kao što su skupovi LGBT , druženje sa NATO lobistima....itd A kao što vidimo na ovom skupu glumi porodičnog čoveka.

Lena

28.05.2023 17:51

Videlo se na skupu u Beogradu koga Srbija voli. Vucic ima veliku podrsku i to je jedino sigurno.

Sasa

28.05.2023 17:53

Ovaj je multi praktik, covek za sve...