JEDVA SAM SE IZVUKAO IZ NJIHOVIH KANDŽI! Srbin kojeg su Kurtijevi specijalci NAPALI: Tukli su me i PRSKALI suzavcem (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.05.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz ambulante u Zvečanu se javio jedan od Srbina koji je povređen u napadima

JEDVA SAM SE IZVUKAO IZ NJIHOVIH KANDŽI! Srbin kojeg su Kurtijevi specijalci NAPALI: Tukli su me i PRSKALI suzavcem (VIDEO)

Foto: printscreen

Pripadnici takozvane „kosovske policije“ okružili su danas pre podne zgrade opština Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, nakon čega su se oglasile sirene za uzbunu.

U ovim napadima je povređeno više osoba, a kako je potvrđeno iz bolnice u Zvečanu nekoliko pacijenata sa povredama od šok bombi i suzavca primljeno u ovu bolnicu.

Iz ambulante se javio jedan od Srbina koji je povređen u napadima.

- Nalazim se u ambulanti u Zvečanu gde se nalaze povređeni među kojima sam i ja. Ispred Opštine od strane specijalnih jedinica povređeno je više desetina ljudi. Mene su izvukli, prskali suzavcem direktno u oči, tukli između automobila, samo sam u jednom trenutku čuo "nemoj ovde ima kamera", što znači da su kamere snimile ceo događaj i da sam upravo i ja prepoznao u onom haosu jednog policajca koji me je tukao nazivao pogrdnim imenima, što znači da dokazi za moje tvrdnje postoje i da će ovo možda prerasti i u veće nasilje jer niko neće gledati ranjavanje svog naroda i zauzimanje opštine na ovaj način. Nekako sam uspeo da se izvučem iz njihovih kandži i pobegnem kroz maglu suzavca. Apelujem na sve da spreče ovo iživljavanje pripadnika specijalnih snaga - rekao je Srbin kojeg je napala policija tzv. Kosova u Zvečanu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading