NAKON DVA DANA PAUZE: Skupština Srbije danas nastavlja raspravu o bezbednosnoj situaciji

Autor:

Vesti

23.05.2023

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dnevnom redu je i predlog za formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija

NAKON DVA DANA PAUZE: Skupština Srbije danas nastavlja raspravu o bezbednosnoj situaciji

Foto: ST/N.PANČIĆ

Skupština Srbije nastaviće danas sednicu, posle dva dana pauze, na kojoj će se razmatrati vladin izveštaj o bezbednosnoj situaciji nakon masovnih ubistava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na području Smedereva i Mladenovca u Malom Orašju i Duboni.

Pored vladinog izveštaja o bezbednosnoj situaciji, poslanici će raspravljati i o Izveštaju o nadzoru programa komercijalnih pružalaca medijskih usluga za period od oktobra 2022. godine do kraja marta 2023. godine sa posebnim osvrtom na izveštavanja o slučajevima nasilja u televizijskim programima, koji je podnelo Regulatorno telo za elektronske medije, sa Predlogom zaključka Odbora za kulturu i informisanje.

Na dnevnom redu je i predlog za formiranje Anketnog odbora radi utvrđivanja činjenica i okolnosti koje su dovele do tragedija, i Predlog za glasanje o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, koji je podneo 61 narodni poslanik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Jeka

23.05.2023 11:14

Narod zasluzuje miran i bezbedan zivot

Sonja

23.05.2023 11:41

Vlada će preduzeti sve za bezbednost građana

Tatjana

23.05.2023 11:44

Nadam se će se pronaći određene solucije.

Gaga

23.05.2023 11:59

Skupština će doneti sve neophodne mere.