NEČASTIVI OPET UDARILI NA PATRIJARHA PORFIRIJA I SPC! Koalicija Ćuta-Zelenović ne staje sa brutalnom kampanjom protiv svega što je srpsko

Autor:

Vesti

18.05.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perfidno se krijući iza žena i borbe za njihova prava, oni nastavljaju sa nizom uvreda na patrijarha, ne birajući reči!

NEČASTIVI OPET UDARILI NA PATRIJARHA PORFIRIJA I SPC! Koalicija Ćuta-Zelenović ne staje sa brutalnom kampanjom protiv svega što je srpsko

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nastavljaju se mučki napadi na poglavara SPC i sve pravoslavne vernike u Srbiji.

Koalicija "Zajedno", predvođena Aleksandrom Jovanovićem, zvanim Ćuta, i Nebojšom Zelenovićem, nastavlja sa napadima na patrijarha Srpskog gospodina Porfirija.

Perfidno se krijući iza žena i borbe za njihova prava, oni nastavljaju sa nizom uvreda na patrijarha, ne birajući reči.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je o ovoj bestidnoj kampanji rekao:

- To je demokratija. Morate da dopustite sve to. Neka cveta hiljade cvetova. Svako ima pravo da izražava svoje mišljenje, dok je ugrožava fizički integritet nekog. Mislim da je Srbija sekularna država, ali potrebno je da razgovaraju Crkva i država. Da vodite takvu hajku protiv SPC jasno mi je kakva je to antisrpska agenta pošto ne postoji nijedan razlog za takvu hajku. Oni koji je vode protiv patrijarha očigledno je da ni o veri ne znaju ništa, a da nemaju previše ni poštovanja ni vaspitanja - kazao je Vučić i dodao da se radi o jakoj antisrpskoj agendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (45)

Loading
Jana

18.05.2023 22:41

Opozicija je sada stvarno preterala!Udaranje na SPC je sramota!

Miki

18.05.2023 22:43

Kada neko kao što je Ćuta napadaju ovako časnog čoveka, to samo pokazuje kakav moral i kakav obraz ima taj čovek. Ništa mu nije sveto, zamislite samo kada bi takav čovek vodio ovu zemlju.

Sima

18.05.2023 22:45

Pročitajte ko su bili ti koji su vršili hajku na srpske patrijarhe i crkvu u prošlosti našega naroda. Samo strani plaćenici koji za svoje poreklo i potomstvo, ni malo ne misle.

Vule

18.05.2023 22:45

Čovek koji pljuje patrijarha stvarno treba da se zapita šta uopšte radi u politici i da li mu je tu mesto. Nema morala, obraza i stida. Odvratan je.