MI KREZUBI I RURALNI, A SRĐAN MILIVOJEVIĆ FENSI! Vučić o tajkunskoj hajci protiv naroda koji dolazi na skup "Srbija nade": PUSTITE NAS DA DRUGAČIJE MISLIMO!

Autor:

Vesti

18.05.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje o hajci tajkunskim medija prema ljudima koji će biti na mitingu "Srbija nade" 26. maja u Beogradu.

MI KREZUBI I RURALNI, A SRĐAN MILIVOJEVIĆ FENSI! Vučić o tajkunskoj hajci protiv naroda koji dolazi na skup "Srbija nade": PUSTITE NAS DA DRUGAČIJE MISLIMO!

Foto: TV Pink

Vučić je nakon otvaranja fabrike NIDEC, svetskog lidera u proizvodnji svih elektromotora u Novom Sadu, zatražio pravo da se ljudi koji podržavaju vlast u Srbiji slobodno okupe i izraze svoje mišljenje  

- Ja ruralni, krezubi, a Srđan Milovojević fensi - ironično je rekao predsednik komentarišući pisanja medija pod kontrolom opozicije koji narod koji planira da se okupi u Beogradu naziva najpogrdnijim imenima.

- Ajde samo nas pustite da imamo pravo da se okupimo. Pustite nas drugačije mislimo. Da vas bijemo, nećemo, da vas jurimo nećemo. Zauzimanjem puteva nećete dobiti ništa - podvukao je predsednik. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Milan

18.05.2023 12:46

Opozicija i tajkunski mediji konstantno pozivaju na nemir, na pravljenje haosa, na nasilje. Sa samim djavolom bi se udruzili samo da se docepaju fotelja i vlasti.

Marija

18.05.2023 12:54

Užasava se cela Srbija fensera kao što je Srđan Milivojević

Jelena

18.05.2023 13:01

Pa mi sendvičari tako mirno i dostojanstveno idemo na skup nade.

Jelena

18.05.2023 13:03

Milivojević može samo da gleda nas sendičare 26.maja i da plače od muke.