LICEMERJU OPOZICIONARA NEMA KRAJA! Aleksić optužuje vlast da promoviše nasilje, a on išao da bije Vučića, pravosnažno osuđen zbog vređanja policije i laganja! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.05.2023

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić iz Narodne stranke ponovo lažno morališe i bez bilo kakvih argumenata za dva masakra u Srbiji optužuje aktuelnu vlast, tvrdeći da ona promoviše nasilje i kriminal.

LICEMERJU OPOZICIONARA NEMA KRAJA! Aleksić optužuje vlast da promoviše nasilje, a on išao da bije Vučića, pravosnažno osuđen zbog vređanja policije i laganja! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

I to tvrdi Miroslav Aleksić koji je osuđen zbog vređanja policije i laganja, čovek koji je išao da bije predsednika Aleksandra Vučića...

Takođe, Miroslav Aleksić, koji optužuje aktualnu vlast za nedaće koje su nas zadesile, poznat je i kao osoba, koja podržava Vuka Jeremića, čoveka koji preti revanšizmom narodu, a ujedno je i umešan u svetski kriminal.

Aleksić je protestovao i protiv nasilja, iako je sa svojim pajtosima upao u Predsedništvo Srbije da bije Vučića. Trebalo bi naglasiti da je Aleksić pravosnažno osuđen zbog vređanja policajca, a takođe je, sudskom presudom, morao da plati odštetu Andreju Vučiću, bratu predsednika, jer ga je bez bilo kakvih dokazao upleo u aferu "Jovanjica".

Pritom, koliki je lažov, dokazao je i kad je rekao da je na takozvanoj opozicionoj protesnoj šetnji protiv nasilja bilo 100.000 ljudi.

Tu su ga čak demantovali i tajkunski mediji, koji su rekli da ih je bilo jedva 20.000.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (75)

Loading
Milenko

14.05.2023 20:04

Nasilnik Aleksić nastavlja sa brutalnim napadima ba predsednika Vučića. Trebalo bi da objasni o aferama Jeremića, kako to da je njegov drug umešan u jednu od najvećih pljački u istoriji.

Dragan

14.05.2023 20:05

Aleksicu jedini ovde ko promovise nasilje ste vi!

Predrag

14.05.2023 20:06

Pa vi ste jedna prosta masa bre koja samo zna da napada i da promoviše nasilje i takodje da preko sile dodje do onoga šta traži!

Maki

14.05.2023 20:06

Opozicija promoviše nasilje i kriminal. Zlo od opozicije!