SRBIJA NE SME DA STANE! SRBIJA MORA DA SE BORI! Premijerka Brnabić uputila JAKU poruku sa otvaranja američkog IT giganta

Autor:

Vesti

11.05.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka se oglasila na Tviteru

SRBIJA NE SME DA STANE! SRBIJA MORA DA SE BORI! Premijerka Brnabić uputila JAKU poruku sa otvaranja američkog IT giganta

Foto: FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ nr

Ana Brnabić

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je svim građanima Srbije jaku poruku iz Kragujevca gde je u okviru Državnog data centra otvoren regionalni centar američkog IT giganta Oracle.

- Danas iz Кragujevca, gde smo, u okviru Državnog data centra, otvorili regionalni centar američkog IT giganta Oracle, poručujem: Srbija ne sme da stane. Srbija mora da se bori, da radi, jača i napreduje. Srbija mora da se podigne, mora da bude jedinstvena. Srbija ne sme da stane - napisala je Ana Brnabić na Tviteru.

Foto: Twitter

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (69)

Loading
Dejan

11.05.2023 13:06

Nama je sada potreban mir, potrebna nam je stabilnost, nije nam potrebno dodatno podizanje tenzija ali opozicija upravo misli suprotno. Dok nas predsednik ide ka miru i resavanju problema.

Aca

11.05.2023 13:08

Dok je Vucic na celu drzave Srbija ce napredovati jos vise.

Milenko

11.05.2023 13:08

Srbija će uvek ići napred, neće lešinari iz opozicije da je blokiraju i zaustavljaju.

Nina

11.05.2023 13:08

Srbija mora da gura napred i pored svih poteskoca i izazova. Napredak ne sme da stane, vec da gura i radi jace kako bi se sto pre izaslo iz krize.