LEKAR KOJI SE DIVI MAFIJI OTIŠAO S FUNKCIJE POSLE PISANJA REPUBLIKE! Tojaga: Podneo sam ostavku kao Ružić! Slikaću se sa oružjem kad odem u penziju!

Autor:

Vesti

08.05.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Tojaga, neuropsihijatar, posle pisanja našeg portala da objavljuje slike sa oružjem i amblemom JSO, podneo je ostavku na mesto načelnika psihijatrije u leskovačkoj bolnici

LEKAR KOJI SE DIVI MAFIJI OTIŠAO S FUNKCIJE POSLE PISANJA REPUBLIKE! Tojaga: Podneo sam ostavku kao Ružić! Slikaću se sa oružjem kad odem u penziju!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Facebook

U razgovoru za Republiku Goran Tojaga kaže da je podneo ostavku, jer "ovo maltretiranje" više nije mogao da podnese. 

Foto: Facebook

Neuropsihijatar Goran Tojaga

- Podneo sam ostavku. Nisam mogao više to maltretiranje, maltretiranje tih koji šeruju slike... Neko je upao na moj profil i šerovao. Komentari ispod... nemaju blage veze sa životom. Sam sam odlučio da se povučem sa mesta šefa psihijatrije u bolnici, kao što je Branko Ružić, ministar prosvete, podneo ostavku. Ako može ministar, koji nije pucao niti trenirao tog čoveka, mogu i ja. Nisam mogao da podnesem taj pritisak bespotrebni - kaže doktor Tojaga, koji će ostati da radi u bolnici kao neurpsihijatar, ali još kratko. 

Foto: Tanjug/S. Radovanović

Branko Ružić je podneo ostavku na mesto ministra prosvete

- Ostajem da radim u bolnici još par meseci, od oktobra idem u penziju. 

Doktor Tojaga još dodaje da je ministarka zvala bolnicu i tražila da se preduzmu neke mere protiv njega, da joj je direktor rekao da će popričati s njim. I jesu. Direktor leskovačke bolnice mu je rekao da može da bira hoće li da ostane, jer je svestan da je najbolji i da je proporodio službu, ili da ode, a doktor Tojaga je rešio da se povuče sa rukovodećeg mesta. 

- Ako je moja slika nekog uznemirila, svako je mogao da je prijavi Fejsbuku. Međutim, ona je izvučena mnogo posle samog fotografisanja - kaže ovaj lekar. 

Foto: Facebook

Goran Tojaga ide na treninge ersofta

Na opasku da je to zato što se slika sa oružjem, a lekar je, što je samo po sebi čudno, a onda ide i na vojno taktičku simulaciju ersoft, kao i lekar Kecmanović, koji je svog sina Kostu Kecmanovića, koji je ubio osmoro đaka i domara, tamo obučavao, doktor Tojaga kaže: 

- Ja sam malo čudan. Volim sport, motor, ersoft. Hiljade pacijenata sam izlečio. Mesečeno pregledam 400 pacijaneata. Na ersoft ide hijade mladića, što ne ubijaju druga deca koja treniraju ersoft...

Na pitanje da li će ponovo da kači onakve sporne fotografije ovaj lekar kaže da hoće, ali kad ode u penziju!

- Posle ovoga da kačim, više ne. Onda bih stvarno bio za ispitivanje, posle ovog što sam doživeo, ovakve traume, da opet budem provučen kroz blato.... Kad odem u penziju, onda ću da se slikam - kaže doktor Tojaga.

Foto: Facebook

Goran Tojaga tvrdi da nema vatreno oružje

Podstimo, Tojaga je na društvenim mrežama objavljivao više fotografija sa oružjem, pištoljima i puškama, ali beretkom na kojoj je amblem JSO, jedinice čiji je komandant Milorad Ulemek Legija osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, otmice... Na mrežama je ispred imena stavio don, što je karakterističan naziv za italijanske mafijaše. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Piano

08.05.2023 14:19

Draga moja Srbijo,ko vas to lijeci veci ludjak od oboljelih .Normalni ljudi se raduju putovanjima,upoznavanjima a ludjaci u regionu ratovima.Sve te morone treba na dozivotnu robiju neka tamo prazne njihove depresije ,pustite narod obicni da zivi u miru ,ljubavi slozi,ono cemu uci hriscanstvo.Ovi majmuni nisu hriscani iako misle da jesu,to nije hriscantsvo jer je hriscanstvo religija mira,ljubavi