KURTI PROPUSTIO SVOJE ŠANSE, SRBIJA SE VEŠTOM POLITIKOM VRAĆA NA KIM: Opozicija u Prištini rekla kako je zahvaljujući premijeru Priština upala u srpsku zamku!

Autor:

Vesti

28.04.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Abdidžiku spominje i pismo američkog predsjednika Džozefa Bajdena koje je poslao Srbiji.

KURTI PROPUSTIO SVOJE ŠANSE, SRBIJA SE VEŠTOM POLITIKOM VRAĆA NA KIM: Opozicija u Prištini rekla kako je zahvaljujući premijeru Priština upala u srpsku zamku!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Ljumir Abidžiku navodi da je premijer lažne države Aljbin Kurti napravio veliku grešku, te da je Srbija pokušala da destabilizuje tzv. Kosovo svojom veštom politikom, dodajući da je vlada u Prištini upala u zamku.

Abdidžiku spominje pismo američkog predsjednika Džozefa Bajdena koje je poslao Srbiji na dan njihove nezavisnosti, piše srpski portal.

Foto: Express printscreen

Prištinski mediji prenosi izjavu Ljumira Abdidžikua

 

– Imamo predsednika u SAD koji je tražio od Srbije da prizna tzv. Kosovo na njihov dan nezavisnosti. Imali smo dobar zamah, rekao je on u jednoj emisiji - rekao je Abidžiku i dodao:

Upali smo u njihovu zamku u trenutku kada su nas isprovocirali. Nismo morali sada da nasedamo na ove utakmice, jer je istina na našoj strani. Ne kažem da Srbija ne destabilizuje, zna se da jesu. Ali naša Vlada je, nesaglasivši se sa Amerikancima, mnogo izgubila i sada je Srbiji dala priliku da se vrati na tzv. Kosovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading