EVROPO, PUCAJU NA NAS! Srbi s Kosova krenuli u protestnu šetnju! NA ČELU KOLONE ŽENA UPUCANOG MILANA JOVANOVIĆA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.04.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Zvečana i Severne Mitrovice krenuli su u protestnu šetnju na koju je pozvala Marina Jovanović, supruga Milana Jovanovića, na kojeg su pripadnici takozvane kosovske policije pucali kod Bistričkog mosta u ponedeljak uveče.

EVROPO, PUCAJU NA NAS! Srbi s Kosova krenuli u protestnu šetnju! NA ČELU KOLONE ŽENA UPUCANOG MILANA JOVANOVIĆA! (VIDEO)

Foto: Youtube/ Kosovo Online

Oni se kreću glavnim putem Zvečan-Raška i nose transparente na kojima piše "Idite odavde", "Evropo, pucaju na nas", "Ovde vam nije mesto".

Okupljeni se ka Bistričkom mostu na kom je ranjen Milan Jovanović, a na čelu kolone nalazi se Jovanovićeva supruga.

Foto: Youtube/ Kosovo Online

Protest KiM

I sa strane mosta iz pravca Leposavića okuplja se veliki broj građana, a kako ističu došli su na protest zbog hapšenja Srba, pucanja na njih i svega čemu su izloženi Srbi tokom prethodnih godina.

Građani Zvečana i severnog dela Kosovske Mitrovice, učesnici protestne šetnje, pokrenuli su i peticiju za povlačenje specijalaca tzv. kosovske policije sa severa Kosova i Metohije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading