RUŽIĆ DOBIO NOVU FUNKCIJU! Zadužen za luksuz i bahaćenje: Ministar se šepuri sa roleksom od 11.600 dolara! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.04.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana ranije Makron je usred intervjua zbog sramote skinuo ispod stola četiri puta manje vredan sat..

RUŽIĆ DOBIO NOVU FUNKCIJU! Zadužen za luksuz i bahaćenje: Ministar se šepuri sa roleksom od 11.600 dolara! (FOTO)

Foto: Tanjug/S. Radovanović

Ima se, može se! A kad se može, red je i da se pokaže...

Ovako bi se, u najkraćem, moglo opisati ono što radi ministar prosvete i funkcioner SPS Branko Ružić, koji je preksinoć, tokom gostovanja u jednoj TV emisiji, pokazao na ruci skupoceni sat roleks, čija je cena oko 11.500 dolara.

Ništa čudno jer smo od Ružića na to navikli, da samo nekoliko dana pre toga ceo svet nije komentarisao video na kom se vidi kako se predsednik Francuske Emanuel Makron, tokom jednog TV intervjua, na sve moguće načine trudi da sakrije svoj sat (čija je vrednost četiri puta manja od Ružićevog roleksa), da bi ga, na kraju, skinuo ispod stola.

Takođe, u Crnoj Gori se Milo Đukanović u predizbornom TV duelu prvi put pojavio bez sata iako je poznat kao čovek koji poseduje satove čija se vrednost meri u milionima. Ružića, za razliku od pomenute dvojice, baš briga šta će obični građani pomisliti.
Ružić na ruci nosi model roleks GMT - master II, čija je regularna cena (može se naći na sajtu čuvene kompanije "Roleks" 11.600 dolara).

Ovim satom hvali se ministar često i na društvenim mrežama.

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Kad se pretvori u dinare, vrednost Ružićevog roleksa je oko 1.300.000. Ako uopšte treba da pomenemo, mesečna zarada ministra prosvete je oko 134.000 dinara, pa on na ruci nosi (i ponosno pokazuje) gotovo deset svojih plata.

Komentarišući sve ovo, Stevica Deđanski, politički analitičar, kaže za naš list da je takvo ponašanje, u najmanju ruku, nepristojno.

- Da ne ulazimo u poreklo sata, da se ne bavimo time jer ga je čovek možda dobio na poklon, i tu nema ništa sporno, ali jedan drugi problem je ovde posredi. Kao predstavnik vlasti, ali i političke partije koja zagovara ravnopravnost, zaista smatram da je sramotno i krajnje nepristojno da se tako pojavljuje u javnosti jer se na taj način šalje loša slika - smatra Deđanski.

Foto: Printscreen

 

 

Na pitanja koja smo poslali ministru Ružiću odgovore nismo dobili, baš kao ni pre nekoliko dana kada smo ga pitali zašto se provodio na žurki pravosnažno osuđenog člana tzv. naftne mafije Srđana Kneževića, vlasnika kompanije "Knez petrol".

Na žurki kod osuđenog kriminalca

Ružićevo iskakanje iz koloseka politike koju sprovodi Vlada Srbije i nije neko iznenađenje jer se dogodilo više puta. Ipak, nedavno je, čini se, baš prekardašio s obzirom na to da je slikan kako vidno raspoložen, sa suprugom, dolazi na rođendansku žurku kompanije pravosnažno osuđenog člana tzv. naftne mafije Srđana Kneževića u jednom beogradskom hotelu.

I na slavlju je, kažu prisutni, Ružić bio jedan od najveselijih, uz evidentnu bliskost sa Kneževićem.

- Umesto da učenicima, studentima, pa i profesorima bude primer, kao neko ko je na čelu ministarstva koje je zaduženo za njih, Ružiću je, očigledno, važnije da partija s osuđenim kriminalcem - pisao je tada naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading